Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti milyen büntetéseket,...

Ti milyen büntetéseket, fegyelmezéseket kaptatok otthon a szüleitektől?

Figyelt kérdés
Hogyan éltétek vagy élitek meg ezeket?

2016. aug. 4. 08:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
60%
19es, nem tudtad hogy a gyermekbántalmazást a törvény bünteti? Gratulálok azoknak akik lepontozták a válaszomat, ezek szerint mindenki jó dolognak tartja a családon belüli erőszakot.
2016. aug. 9. 00:39
 22/26 anonim ***** válasza:
49%
Amit írtam, az nem bántalmazás. Az a bántalmazás, ha pl. a részeg szülő betöri a gyerek orrát vagy véresre veri. Értelmi fogyatékosnak kell lenni ahhoz, hogy valaki ne lássa a különbséget. Az bezzeg nem bántalmazás, ha a neveletlen kölyök úgy beszél a szüleivel, mint a kutyával.
2016. aug. 9. 08:46
 23/26 anonim ***** válasza:
42%
A hozzád hasonlók miatt enged meg sok gyerek magának túl sokat. Nem vagyok konzervatív, de a túl liberális nevelés rosszabb. Látom az eredményét sajnos.
2016. aug. 9. 08:49
 24/26 evimeri ***** válasza:
58%
Én 46 éves vagyok, de engem és a testvéreimet soha nem büntettek a szüleim, pedig nem voltunk szentek. De akkoriban egy szülőnek verés nélkül is volt tekintélye. Én rám ha csúnyán nézett apukám már elsírtam magam. Most meg fordítva van a gyerek veri a szülőt, a tanárt mert neki jogai vannak. Csak éppen a kötelezettségeivel nincs tisztában. Joga csak akkor van, ha a kötelezettségeit is elvégzi.
2016. aug. 9. 11:23
 25/26 anonim ***** válasza:
84%
Hogy várhatják el hogy a fiatalok eleget tegyenek a kötelezettségeiknek ha a tanárok se teszik?
2016. aug. 9. 12:58
 26/26 anonim válasza:
74%
Azért a mai törvények is eléggé buták meg liberálisok és pont olyan buták mint akik kitalálták.Nézzük meg a mai generációt és itt nem arra gondolok hogy ki miket hord vagy hogy miben mászkál ( régen is volt divat) , hanem azt nézzük meg hogy ki hogy, milyen tisztelettel beszél a másik emberrel szülővel, játszótereken szinte mindig hallom hogy anya te ilyen meg olyan hülye vagy és a szülő csak szóban elintézi annyival hogy nem szabad ilyet mondani. Visszatérve aki azt írja hogy nem szabad hagyni hogy a gyerek rossz társaságba keveredjen az nagyon téved, mert ugyan úgy járatja a gyerekét óvodába mint iskolába ahol egyaránt hiányoznak a megfelelő nevelési módszerek , és nem véletlenül tud egy óvodás gyermek vagy 20 féle módon káromkodni . A másik meg a gyerek sosem születik hülyének, legfeljebb azzá nevelik, de annyira egy gyerek sem hülye hogy egy jogosan megérdemelt maflást összekeverjen egy bántalmazással. Engem is ütöttek régen fakanállal meg papuccsal de egy kezemen megszámolom hogy hányszor és már mikor hívtak a büntetés végre hajtásához tudtam hogy azt jogosan kapom, és ez a mai napig így van vagy legalábbis így kell hogy legyen, de ettől még az én szüleim sem voltak barbárok .
2016. aug. 9. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!