Hogy oldjam meg a reggeli sétákat egyedül ha anya otthon
van? 13l
1/21 A kérdező kommentje:
Nem a találkozgatok senkivel!Amúgy otthon szoktam előtte vagy utána két órát táncoln vagy tornázni esetleg jógázni.Meg azért van amikor tényleg futok
Hat szerintem kamuzd azt hogy futni mesz..
En se értem ezt a logikát, futás közben is simán találkozhatsz ezzel azzal titokban:D
régen en is csinaltam ezt, elindultam kocogni aztán lusta voltam es csak sétáltam gyors tempóba. Mikor elmondtam anyumnak akkor kiakadt, hogy el is kaphattak vna meg mit tudom en (amugy tanulok onvedelmet, mar nem azert..)
Szoval átérzem:D
17/L
2016. júl. 31. 18:33
Mondd, hogy elmész futni. Aztán ha nem bírod, akkor sétálsz. Nincsen semmi rossz a sétában sem.
2016. júl. 31. 18:53
Biztos én is féltenélek, de még mindig jobb mintha este mennél. De gondolom körültekintő vagy és ismerős helyeken jársz többnyire, meg nem az erdő mélyén.
2016. júl. 31. 22:39
Mert ha futsz, akkor nem tudsz megállni ismerőssel beszélni???
Vagy mi?
Azt hiszi, hogy ha elkezdesz futni, akkor végig futsz és nem tudsz megállni??
Vagy most, hogy otthon van végig figyel?
Vagy?
Mondd, hogy futni mész, futsz egy darabig, meg mielőtt hazaernel, hogy ugy tűnjön futottal, aztán ha nem bírod nyugodtan sétálj :)
2016. aug. 1. 00:46
Ezt most nem értem. :D Miért jobb az, ha futsz ? Akkor nem tudsz találkozni emberekkel ? Hiszen még előbb oda tudsz érni a találkozóra, ha futsz.... :DDDD
2016. aug. 1. 00:53
13 évesen engedélyt kell kérned anyukádtól, hogy az utcán szóba állhass valakivel?
Futsz vagy sétálsz, reggel vagy délután: a te dolgod! Szabad levegőn legyél, év közben úgyis kevés időd van erre.
Strandra nem szoktál pl. elmenni?
2016. aug. 1. 13:36
Nem értem anyukádat. Futás közben is találkozhatsz bárkivel.
2016. aug. 1. 13:46
Lehet, hogy a futás valamilyen terápiának van, pl. súlycsökkenés miatt. Ha ez helyett csak sétálsz, az kb annyit ér mint a halottnak a csók. Itt a lakótelepen is van egy 170 kilós srác, a szülei vettek neki egy kiskutyát, akit minden este sétáltatnia kell. De eddig mindíg a fagyizóig sétáltak csak, ott a srác benyakalt egy tripla fagyit, aztán nagy lihegve hazaállított. Lehet, anyukádnak is ezért fontosabb a futás, mint a séta. Nekünk meg másként adagolod be...
2016. aug. 1. 19:25
10/21 A kérdező kommentje:
Igazából fogyni szeretnék,de a futást csak a friss levegő miatt csinálom a minimum két órás reggeli tornám mellett.És az én döntésem volt,magamtól fogtam bele,anya az elején még le akart beszélni az egész fogyásról..
Kapcsolódó kérdések: