Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apam sajnalja a penzt kajara,...

Apam sajnalja a penzt kajara, de szerite normalisan nevel?

Figyelt kérdés
Sajnalja a penzt havi mezara, ami 13.000 ft lenne es minden nap mas kajat ennek. Viszont otthon mindig ugyan az a kaja van milanoi meg husleves.(levest fel eve nem is ettem). De se reggeli se vacsora nincs. Azt hozza tenn hogy van penze, gazdag de sajnalja a penzt ennivalora azt mondja o el van igy is.Egyedul "nevel"

2016. aug. 2. 18:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%

Szomorú sokak reakciója: túl nehéz volna elfogadni a szörnyű valóságot, ezért inkább a kérdezőt vádolják hazugsággal.

Kérdező: nem tudok mást mondani, minthogy szerezz valahogy pénzt. Viszont az a 13 ezer iskolai menzára nekem meglepően soknak tűnik, de lehet, hogy csak felénk jár támogatás a gyerekeknek az étkeztetésre.

2016. aug. 2. 18:53
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem iskolai.:) Rokonok ajanlottak mert ok is onnan esznek.
2016. aug. 2. 19:08
 13/18 anonim ***** válasza:
83%
Én ezt nem hiszem el.
2016. aug. 2. 19:23
 14/18 anonim ***** válasza:
76%

Nem hiszem el a sztorit. Ilyen apa nincsen.

Ha mégis, jelentkezz a gyámhatóságnál, vagy fordulj a tanáraidhoz.

13.000,- Ft-os menza helyett az iskolaira iratkozz be. Jóval olcsóbb.

2016. aug. 2. 19:23
 15/18 anonim ***** válasza:
91%
Az én régi osztálytársam apja is ilyen volt. Ő nem alázkodik meg ócsó kajáért. Egy papírt vitt haza a gyerek,és nem volt képes aláírni+igazolást hozni a munkanélkülitől. Vannak iylen beteg emberek.
2016. aug. 2. 19:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
11-es. Nekünk is annyi volt. kb 12-15K forint. Hónap hosszától függően.
2016. aug. 2. 19:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Ilyenről még nem hallatom,édesanyaként ,jól beszólnék apádnak ,mivel utánad kap 13 forint családi pótlékot azt költse rád!!!
2016. aug. 2. 19:49
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy, kérdező?
2016. aug. 2. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!