Ilyen indokokkal elvehetnének a szüleimtől?
Tegnap azt mondta a fiam, hogy én viszem a sírba - beadhatom intézetbe emiatt? :-)
Ne is haragudj, de a válaszom első felével arra próbáltam utalni, hogy a "milyen kár hogy ilyen rossz vagyok " meg "senki sem fog szeretni" - ez nem lelki terror.
Persze, nem jó, ha az emberre mindenféle rosszat mondanak, csakhogy ezt nem tudod megakadályozni. Az intézetben nem csak ilyenek, hanem ennél sokkal keményebb dolgok történnének - nyilván van itt pár intézetis olvasó, aki ezt meg tudja erősíteni.
Szóval nagy valószínűséggel rosszabb szituációba kerülnél - már ha egyáltalán a gyámügyes tényleg javasolná az intézetbe helyezésedet.
Amúgy felmerül bennem a kérdés - mi a helyzet anyukáddal? Vele jól kijössz? Ha igen, akkor próbáld meg vele megbeszélni a dolgokat.
Hat eloszor is nem akarom bantani apudat, de teny es valo h mocskosul igazsagtalan veled. 1 az h nem is vagy meg 14-15 eves, akkor most igy nem tudom mit var toled, foleg h a fozessel meg szerintem minden bizonnyal raersz kesobb is foglalkozni. De amugy apud mindig is ilyen volt?
Hogyha valami segitsegre van szukseged, irj privatban, es akkor ott megbeszeljuk a tovabbi reszleteket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!