Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyen indokokkal elvehetnének...

Ilyen indokokkal elvehetnének a szüleimtől?

Figyelt kérdés
lelkileg bántalmaznak szinte folyamatosan 9 éves korom óta, most vagyok 12 vagyok.. apám lelki terrorban tart, a fülembe ülteti hogy senki sem fog szeretni ha ilyen leszek, és milyen kár hogy ilyen rossz vagyok (nem magatartásban hanem hogy nem csinálom azt amit egy 14-15 -főzés mosás- ) meg hasonlók. Depressziós is voltam / kezdek vissza esni így hogy már minden reményem és bizalmam oda lett bárki iránt.

2016. júl. 30. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Ha kéred az intézeti elhelyezésed a hyámügyön, akkor esélyes
2016. júl. 30. 15:19
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Tegnap azt mondta a fiam, hogy én viszem a sírba - beadhatom intézetbe emiatt? :-)

Ne is haragudj, de a válaszom első felével arra próbáltam utalni, hogy a "milyen kár hogy ilyen rossz vagyok " meg "senki sem fog szeretni" - ez nem lelki terror.

Persze, nem jó, ha az emberre mindenféle rosszat mondanak, csakhogy ezt nem tudod megakadályozni. Az intézetben nem csak ilyenek, hanem ennél sokkal keményebb dolgok történnének - nyilván van itt pár intézetis olvasó, aki ezt meg tudja erősíteni.

Szóval nagy valószínűséggel rosszabb szituációba kerülnél - már ha egyáltalán a gyámügyes tényleg javasolná az intézetbe helyezésedet.

Amúgy felmerül bennem a kérdés - mi a helyzet anyukáddal? Vele jól kijössz? Ha igen, akkor próbáld meg vele megbeszélni a dolgokat.

2016. júl. 30. 15:28
 3/7 anonim ***** válasza:
25%

Hat eloszor is nem akarom bantani apudat, de teny es valo h mocskosul igazsagtalan veled. 1 az h nem is vagy meg 14-15 eves, akkor most igy nem tudom mit var toled, foleg h a fozessel meg szerintem minden bizonnyal raersz kesobb is foglalkozni. De amugy apud mindig is ilyen volt?

Hogyha valami segitsegre van szukseged, irj privatban, es akkor ott megbeszeljuk a tovabbi reszleteket! :)

2016. júl. 30. 15:28
 4/7 A kérdező kommentje:
most nem akarok regényt írni ne aggódj nem csak ennyiből áll 2. válaszoló :) mindig is ilyen volt (drogfüggő meg a család egy része) így hát mindig kötözködik és az ő elképzelt világában ő irányít. Árulja is tehát sok pénze van anyám meg élvezi ezt a kényelmet úgyhogy csak viseli.
2016. júl. 30. 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Kettessel értek egyet, de a drog miatt viszont elvehetnek. De nem egy leányálom az intézet. Készülj fel, hogy verni, erőszakolni, terrorizálni fognak. Aztán mérlegelj, hogy jobb lenne-e.
2016. júl. 30. 15:43
 6/7 anonim ***** válasza:
70%
Hidd el, az intézeten belül százszor rosszabb dolgok folynak ennél. Én azt egyáltalán nem javasolnám, ott a drog még csak a kisebb rossz ahhoz képest, ami még megy ott.
2016. júl. 30. 20:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha még olvasod: Intézet és intézet között nagy különbségek vannak, de azért a növendékeknek is vannak jogaik, amiket a vezetőknek figyelembe kell venniük. A gond inkább ott az, hogy a társak milyenek, hogy fogsz velük kijönni, ha odakerülsz.
2016. aug. 3. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!