Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kérjek pénzt a szüleimtől?

Hogy kérjek pénzt a szüleimtől?

Figyelt kérdés
Milyen "dumák", módszerek vannak? :D Nektek mi vált be?

2016. jún. 23. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Attól függ mire, milyen az anyagi helyzetetek stb.
2016. jún. 23. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Minek ide duma? Ne legyél már ennyire gyökér. Kérj normálisan, anya szeretnék ezt meg azt venni / ide-oda menni XY-nal, tudnál kérlek adni x ezer forintot?
2016. jún. 23. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Az őszinteség. Nem lenne pofám őket becsapni.
2016. jún. 23. 21:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha "piat" vagy "cigit" szeretnel venni, akkor nem tudom mennyire lenne jo az oszinteseg.
2016. jún. 23. 22:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Kamaszkoromban az vált be, hogy szépen kértem, elmondtam, mire lenne szükségem, mihez kell. Mivel értelmesen akartam elkölteni, ezért adtak, amikor tudtak, amennyit tudtak, vagy amennyi kellett.

Most már egyetemre járok, és habár otthon lakom, igyekszem mindent saját pénzből fizetni, így ha kérek tőlük, akkor azt is hozzá szoktam tenni, hogy mikor tudom visszaadni.

2016. jún. 24. 11:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Elmondid hogy mire szeretned jerni stb. Oszinteseg!
2016. jún. 24. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!