Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya haragszik ha elmegyek...

Anya haragszik ha elmegyek otthonról? 23L

Figyelt kérdés
Nos, még otthon lakok, de van egy munkahelyem 80 km-re, ahova vonattal járok, konkrétan vasutas vagyok, szóval elég kevés szabadidőm van így is. Van párom, aki szintén a vonalon lakik, csak másik városban, nem messze. Szóval anyának általában az a baja, hogy sosem vagyok otthon. Ha végzek nappalos szolgálatból, általában a páromhoz megyek, mert másnap jöhetek vissza éjszakára. Tehát általában 60% munkahely, 30 a párom, 10 otthon. Lassan össze is költözünk a párommal,folyik a lakás intézés. Ebben az esetben mit tegyek? Miért kötelező nekem haza menni, nem élhetem az életem? Még magában sincs, mert otthon van a 20 éves nem dolgozó öcsém.
2016. júl. 30. 10:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha az elmúlt 5 évben nem sikerült kibüjni a szoknyája alól akkor már el van veszve az életed!

Mondhatsz bármit (finomkodhatsz) de anyád rátok fog telepedni! Állandósul a vita, ha gyerek lesz még fokozódni fog! Elválsz, visszaköltözöl és hallgatod, "hogy én megmondtam"!

Vagy a sarkadra állsz és frissiben helyreteszel mindent!

2016. júl. 30. 19:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Engem is folyamatosan ellenőrizgetett meg irányítanu akart anyám. 18 éves korom óta iskola mellett dolgozom, egy év alatt lett annyi tartalékom, hogy egy kis albérletet fenn tudják tartani, szóval 19 évesen elköltöztem. Azóta nyugodt az életem 😀

22/L

2016. aug. 4. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!