Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem engednek el egyedül a...

Nem engednek el egyedül a szüleim. Mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A szüleim nem engednek el sehova együl..A közeli térre szeretnék kimenni kosarazni, de nem engednek, mert attól félnek hogy úgymond ringyó leszek stb..5-ös tanuló vagyok, utálom a feltűnőséget, szeretek a háttérben meghúzódni és szeretnék kosarazni a jövőben, de ez gyakorlás nélkül nem megy! Nem értem hogy mi a bajuk... :/ Mit tehetek?

2016. júl. 28. 11:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha most megszokják hogy irányíthatnak, 30 évesen is otthon fogsz ülni. Nem szabad ilyen szülőknek engedelmeskedni.
2016. júl. 28. 13:17
 12/17 kovpet ***** válasza:
100%

"mert attól félnek hogy úgymond ringyó leszek"

Ilyen veszélyes lenne a kosárlabdázás?

Akkor focizz inkább :)

2016. júl. 28. 14:33
 13/17 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a bajom hogy ez a ringyós dolog hogy jön ide?? Focizni is imádok, de a pálya ugyanott van ;)
2016. júl. 28. 15:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Biztos nincs valami közelebbi tér? Nézz jól körül a környéketeken!
2016. júl. 28. 15:12
 15/17 A kérdező kommentje:
Debrecen, és körülnéztem, sajnos nincs...
2016. júl. 28. 15:15
 16/17 anonim válasza:
49%
Francba mar ne fokozatoskodj fogjad magad es menjel ki..Milyen leterheles? 15 ev mulva is sz.o.p.a.t.n.i fognak ha allandoan azt csinalod amit kernek,15 evesen nagy resze mar bulizik,iszik,cigizik..Vicc,ne csinalj magadbol hulyet.
2016. júl. 28. 17:31
 17/17 anonim válasza:
Ne akarj mindig megfelelni nekik..meg kell egy bizonyos pontig. De ha kosarlabdazni se engednek el akkor mikor fognak pl "beleegyezni" hogy elkoltozz egyedül??Felnosz és visszagondolva rájössz hogy el kellet volna menned..ha balhé lesz ha nem..sok sikert.
2016. júl. 30. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!