Apám egy undoríó ember, de anya nem tud róla mert megjátsza magát. Hogy érjem el hogy anya elhiggye nekem?
Figyelt kérdés
Anya tartja el a családot,tehát reggel elmegy és csak este jön haza. Apa ilyen alkalmi munkát csinál de ott is sokszor hamarabb befejezi a munkát mint ameddig tart a munkaideje. Gyakorlatilag anyán élősködik. Amikor itthon vagyok apám rendszeresen belém köt szándékosan hogy idegesítsen és sértő megjegyzéseket tesz rám. Például azt mondta hogy ha ő ilyen gyerek lett volna mint én akkor már nem élne. Pedig igazán nincs sok gond velem sportolok,tanulmányi eredményem 4 egész körül van. De ugye ezt anya nem látja mert nincs itthon,de apa előadja neki hogy mi milyen jóban vagyunk közben meg egész nap cseszeget. Hogyan tovább?2016. júl. 23. 09:48
1/7 anonim válasza:
Hát nemkell egyszerre anyud nyakába zúdítani egyszerre. Várd meg amíg apud elmegy vagy anyuddal leszel kettesben kezdd el mondogatni utanna mar könnyebb lesz. Egyébként ismerős:) de nekem anyum magától jött rá hogy alul mit csinál:)
2/7 anonim válasza:
És ha felveszed pl videóra? Vagy készítesz pár hangfelvételt, az is lehet segít valamennyire.
3/7 anonim válasza:
#2 ez butaság.... ha az apja megtudja nem túl előnyös. Az anyukája meg ha hisz neki nem kell bizonyíték főleg ha számonkéri az apát ezért.
4/7 A kérdező kommentje:
A hangfelvételen én is gondolkoztam csak nem tudom hogyan kivitelezzem. Mert azért furcsa lenne ha egész nap tartanám a telefont a kezemben.
2016. júl. 23. 10:05
5/7 anonim válasza:
Sajnálom, ha anyukád ezeket nem tudja az azért van, mert nem hajlandó tudomást venni róla, ahogy arról sem, hogy nő létére ffit tart el. Vagy tudja és fontosabb a ffi, mint a gyerek.
Egy őszinte négyszemközti beszélgetésnek azért adj esélyt!
6/7 anonim válasza:
Állj anyád elé, és jelentsd be, vagy Te vagy az apád.
Biztos megérti, ha elköltözöl.
7/7 anonim válasza:
Állj anyád elé, hogy holnaptól te mész a dolgozóba, hogy legyen kajára való, és amíg helyetted otthon van az apád, nevelje meg.
Vagy jelensd be egyszerűen, hogy "kistestvért kérsz szülinapra,"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!