Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan nyerhetem vissza a...

Kleeopátra kérdése:

Hogyan nyerhetem vissza a szüleim bizalmát?

Figyelt kérdés
Eltiltottak egy fiútól de én továbbra is vele maradtam most meg lehet hogy kiderulne az hogy néha cigizek és nem tudom mit tudnék tenni hogy jobb legyen a szüleimmel a kapcsolatom hogy bízzanak újra bennem ehhez kérek választ! :)
2016. júl. 21. 23:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Azert tiltottak mert van koztunk rokoni kapcsolat de en nagyon szeretem a fiut. Cigizni meg nem cigizek neha ha kinalndk elszivom olyan 1 honapban egyszer VAGY meg annyise. Es mivel szeretem a fiut nem tudok rola le mondani egyaltalan nem. Szerelmet nem lehet tiltani ha meg tiltjak ezt kell tennem bolond vagyok es szerelmes igen.
2016. júl. 22. 22:48
 12/13 anonim ***** válasza:

A link, amit kértél:

[link]

2016. júl. 24. 09:18
 13/13 anonim ***** válasza:
A szüleidnek igazuk van.
2016. júl. 24. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!