Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyerhetem vissza a párom bizalmát?
Figyelt kérdés
Nem csaltuk meg egymást, "csak" abban hibáztam, hogy egy 3. személynek adtam meg az ő msn címét. És szerinte ezzel eljátszottam már is a bizalmát. Nem szeretném őt elveszíteni, hiszen szeretem. És szeretném visszanyerni a bizalmát.2009. okt. 31. 18:28
1/8 anonim válasza:
Az ilyet én is utálom. Hát... Szerintem nem vészes. Lehet csak hirtelen, mérgében mondta ezt.
2/8 anonim válasza:
hát ha ezzel eljátszottad a bizalmát, szerintem nem is fogod visszanyerni...
3/8 anonim válasza:
Tudod én is elvesztettem a párom bizalmát, és nem is mostanában. Már jó néhány hónap eltelt azóta, talán 8 is, és bizony megbocsátott, mert szeret, annyira szeret, hogy még ezt is képes volt megérteni, hogy mi miért történt - egyébként azzal, hogy szexről beszélgettem másokkal és meglódult a fantáziám, és még egy találkát is lebeszéltem, természetesen nem mentem el, hiszen nem tudnám megtenni, de elmondtam neki, ami nagyon fájt - és hát azóta vannak olyan időszakok amik bizalmatlanságot szülnek, na persze még mindig együtt vagyunk és ez a fontos, tehát ha a bizalom meg is ingott, és úgy érzem ez örök lelkiismereti büntetés marad nekem, mégis kibírta a kapcsolatunk, úgy hogy fel a fejjel, majd lesz még újra száz százalékos, persze tudom addig még sok időnek kell eltelnie.
4/8 anonim válasza:
Az előző voltam....nem válaszoltam a kérdésedre pontosan...szóval a bizalmat visszanyerni, legalábbis igyekezni, hogy így történjék úgy lehet, hogy minden cselekedeteddel és szíveddel lelkeddel meg- és kimutatod, hogy mennyire szereted és tényleg csakis érte élsz és vigyázol nagyon rá és törődsz vele, hiszen az élete a te kezedben van, és addig tarthat ez a szerelem, amíg erre képes vagy nap mint nap.
5/8 anonim válasza:
A probléma az, hogy én nagyon bocsánatot akartam kérni, nagyon be akartam bizonyítani, és végül már nem azért haragudott rám, mert megtettem, azt, amit, hanem mert túl sokszor próbáltam jóvátenni.
6/8 anonim válasza:
Nem szabad készakarva mindenáron jóvá tenni, hagyni kell az életet ugyanúgy haladni, de a szeretetből észrevétlenül többet és mind többet kell adni. Hajrá, menni fog ez.
7/8 anonim válasza:
akkor meg fog bocsájtani ha igazán szeret...de ha nem akkor nem sok esélyt látok rá(tapasztalat)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és a segítséget is! :)
2009. nov. 1. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!