Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyerhetem vissza a bizalmát egy lánynak?
én a lány helyében nem adnék még 1 esélyt.
a te helyedben meg nem beszélnék ki ilyeneket az ilyen locsi-fecsi barátommal.
Most komolyan, ki nem beszél meg ilyeneket a legjobb haverjával? Az egy másik dolog, hogyha a haverod nem bír magával és mindenképpen közbe kell avatkoznia, én ezt személy szerint eléggé gyűlölöm, de ettől még a bizalmát nem hinném, hogy elvesztetted a csajnak, bár egy 14 éves lánynak lehet, hogy ez gáz és nem érti meg, pedig általában ők a legpletykásabbak barátnők körében.
Ha pedig elvesztetted, akkor próbáld meg kimagyarázni, vagy inkább elmagyarázni. Mondd meg neki, hogy muszáj volt a haveroddal megbeszélned a dolgot, mert nem tudtad mi a helyzet, ötleted sem volt róla, hogy közbe fog avatkozni, és bocsánatot kérsz tőle emiatt, ne foglalkozzon vele. Ha ez nem segít, akkor passzolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!