Hogyan nyerhetem el a bizalmát és szeretetét?
Bocsi nem ide tartozik: UGYE FELJELENTETTÉTEK AZOKAT A BARMOKAT AKIK VERIK A PÓNIKAT?
Kiakadtam kicsit:S
Hát igen én is ettől tartok:s istenem, remélem nincsenek olyan kapcsolataik, hogy a végén el se veszik tőlük a pacikat..
Roh@dék szemét férgek...
Amúgy a kérdésre válaszolva, szerintem nagyon nagyon sok időt tölts most vele. Simogasd, etetgesd kézből, beszélj hozzá halkan és kedvesen.
Nekem ez bevállt: 3cicám van, az egyik egy nagyon bújós cica, de még régebben észrevettük, hogy hamar elszalad ha egy kicsit is hangos zörejt hall, vagy ha nyújtjuk felé a kezünket és rájöttünk hogy biztos valahol megverték/dobálták. Én ezt csináltam vele és azóta szinte ugyanaz a kedves cica, ráadásul épp itt ül az ölembe és kreszezik velem:) (a könnyen ijedés megmaradt még nála..az ellen nem tudsz majd mit tenni te se)
Nagyon helyes!:) Ennél jobb helyen nem is lehetne szegénykém. Vigyázzatok rá nagyon, és dobj neki egy puszit a nevemben;)
Jó pacizást!:)
Nagyon kedwes wolt tőled hogy megszabadítottad!
bárcsak a szülei is megmenekültek wolna...
az a legjobb megoldás ha répát adsz neki és közben megpróbálod simogatni nálam ez bejött egy kis farkaskutyinál.... xĐ de lehet összefüggés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!