Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan nyerhetem el annak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyerhetem el annak a lanynak a bizalmat, aki szerint "lepcsok" vezetnek a szexig?

Figyelt kérdés

A lepcsoket ugy ertem, h. x randi utan csok, majd megint x randi utan lehet szo masrol.... De szerintem ezt igy randik szama alapjan nem lehet...

En meg kozben szamoljam, hogy hanyadik talalkozon lesz vegre agybabujas? Hogy lehetne felgyorsitani ezt?

2014. aug. 8. 10:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Légy türelmes, azt értékelik igazán a lányok:)
2014. aug. 8. 10:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Türelem,ha szereted a lányt akkor ez semmiség.
2014. aug. 8. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Minek akarsz vele csak szenvedni mikor ő láthatólag rendes párkapcsolatot akarsz míg te nem? Nem lenne egyszerűbb mással aki egyből oda adja magát néhány nemi betegséggel együtt?:)
2014. aug. 8. 10:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Turelmes, turelmes... persze! De az a baj, h par honapig meg tavkapcsolattal inditunk, en meg megorulok...
2014. aug. 8. 10:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Távkapcsolat,az meg egy baromság,ha nem tudtok találkozni,vagy ha sűrűn nem tudtok találkozni.
2014. aug. 8. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!