Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg ennyire nagy probléma...

Tényleg ennyire nagy probléma lenne? 17/l

Figyelt kérdés

Múlthét óra angolra, mivel ez segít felkészülni a nyelvvizsgára, ami most szombaton lesz. Nos, itt megismertem 2 srácot, nagyon kedvesek meg minden és jóban lettünk.

Megbeszéltük, hogy ma olyan 6 óra körül majd találkozunk és együtt fogunk gyakorolni és majd holnap mehetnénk hárman együtt.

Erre szüleim hisztizni kezdtek, ahelyett, hogy csak annyit mondtak volna, hogy nem mehetek. Olyanokat vágnak hozzám, hogy "idióta" és hasonló kedves szavak. Van ennek valami értelme? Most komolyan miért jó, ha valaki így reagál rá?

2016. júl. 19. 12:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Persze. Egyes emberek szerint mindenből az lesz.
2016. júl. 20. 21:54
 12/15 anonim ***** válasza:
45%

Te tényleg képes lennél 2 vadidiegen! sráccal felmenni a lakásukra?

Ugye nem vag ilyen ostoba? Mert ok, te nem akarsz dugni, de ha ők igen, mit teszel?

Már egy fiú is simán meg tud erőszakolni, ha akar, kettő meg pláne...

De te tudod, én 16 évesen nem voltam ilyen naiv, és inkább elkerültem a hasonló helyzeteket.

2016. júl. 21. 10:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mindig mindenkiről a legrosszabbat feltételezni.
2016. júl. 21. 12:45
 14/15 Lassmich Ruhe ***** válasza:

A szüleid egyszerűen féltenek, amit a naivitásodat elnézve meg is értek.

Természetesen nem kel azonnal rosszat feltételezni senkiről, lehet együtt tanulni egy könyvtárban is, vagy egyéb nyilvános helyeken, este szépen haza, majd otthonról pedig lehet másnap menni megint angolra.

2016. aug. 2. 12:14
 15/15 anonim ***** válasza:
A szüleid túl sok krimit néznek.
2016. aug. 2. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!