Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem támogatják a terveimet....

Nem támogatják a terveimet. Tényleg ennyire szánalmas lenne a döntésem?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy mint kiderült, szüleim nem szeretnének mellém állni, sőt minden lehetséges módon próbálnak lebeszélni róla. Még csak jövőre fogok érettségizni, de már pár hónapja tudom, hogy fodrász szeretnék lenni. Erre szüleim mit csinálnak? Olyanokat mondanak, hogy "miért nőies dolgot kell választanod?" És szerintük ez egy fiútól szánalmas dolog, biztosan majd meggondolom magam, de ha mégsem, akkor komolyabban elbeszélgetnek velem erről, mivel ezt én biztos nem fogom csinálni.

Belefáradtam a folytonos veszekedésbe.. Miért van az, hogy a szüleim ahelyett hogy támogatnak, inkább lebeszélnek?

18/f

2016. júl. 17. 21:15
1 2
 11/12 Snorri ***** válasza:
100%
Én örülnék, ha a fiam ezt a szakmát választaná. Nekem volt gimiben egy évfolyamtársam, ő fodrász lett, a szakmájában dolgozik, szokott nagyobb eseményeken dolgozni, nagyon extravagáns a kinézete a srácnak. Ebben a szakmában még az sem gond, sőt!
2016. júl. 18. 00:35
 12/12 Tubarózsa ***** válasza:
79%
Szia! Nem értem a szüleid... ha fodrász szeretnél lenni legyél az! Nem a szüleid fognak helyetted dolgozni x évet, olyat csinálj amit szeretsz. :) én pedig nő létemre buszvezető vagyok, gyerekkori álom volt. Csak annyit közöltem itthon, hogy felmondtam, mert felvettek xy buszos céghez... nem érdekelt ki mit mond/gondol en söför akartam lenni és az lettem. :) Te se hallgass másra csak magadra! Sok sikert! :)
2016. júl. 19. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!