Nem támogatják a terveimet. Tényleg ennyire szánalmas lenne a döntésem?
A helyzet az, hogy mint kiderült, szüleim nem szeretnének mellém állni, sőt minden lehetséges módon próbálnak lebeszélni róla. Még csak jövőre fogok érettségizni, de már pár hónapja tudom, hogy fodrász szeretnék lenni. Erre szüleim mit csinálnak? Olyanokat mondanak, hogy "miért nőies dolgot kell választanod?" És szerintük ez egy fiútól szánalmas dolog, biztosan majd meggondolom magam, de ha mégsem, akkor komolyabban elbeszélgetnek velem erről, mivel ezt én biztos nem fogom csinálni.
Belefáradtam a folytonos veszekedésbe.. Miért van az, hogy a szüleim ahelyett hogy támogatnak, inkább lebeszélnek?
18/f
Ó ez aranyos!!!
Ha tènyleg èrdekel a fodrász szakma, lègy fodrász!:)
Gondolj Hajas Lacira. A fodrászra mindig lesz igènye az embernek, egy jó fodrászra pedig pláne, ebből kevès van!!!:)
Èn tisztelem a fodrászok munkáját.
Szerintem remek dolog fodrásznak lenni!
Én is fodrász akarok lenni.Igaz lány vagyok...Ne hagyd magad!Álj a sarkadra,és olyan nincs hogy nem engedik hogy az légy,ami szeretnél!Egy szülőnek az a dolga hogy minden körülmények között támogassa a gyermekét! :) Meg igazuk van a tóbbieknek!Rengetek mesterfodrász férfi.Személyes kedvencem Zsidró Tamás.Ő is férfi,és milyen remek fodrász.:D És ez egy csöppet sem nőies.
Mint írtad 18 éves vagy.Tehát felnőtt.Ha nem támogatnak kénytelen leszel saját költségeden tanulni de ha van ambíciód megteheted.
Engem ugyan támogadtak volna a szüleim csak sajnos nem volt rá anyagi lehetőségük.
Ezért én fellnőttképzésen és saját költségen lettem fodrász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!