Ilyet illik mondani?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, édesapámmal élek már lassan 10 éve, ő 59 éves. Tegnap beszélgetünk aztán egyszer csak olyat mondott, hogy ő már unokákon gondolkozik. Megkérdeztem miért és erre azt mondta mert ő már abban a korban van. Jelenleg érettségivel rendelkezem, életem során egy komolyabb párkapcsolatom sem volt. Egyszer csókolóztam egy lánnyal, de az már kb 5 éve. Szóval nem tudom, hogy ezt miért mondta és hogy értette, de már másodszor hangzott el a szájából.

2016. júl. 13. 13:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

Már ne haragudj, de 23 évesen egy érettségivel miért nincs kereseted? Nem írtad, hogy egyetemre járnál.

5 éve tengsz-lengsz apukád fizetéséből?

Először próbálj anyagilag a saját lábadra állni, mert így egyetlen normális nő sem fog komolyan venni.

És .... úgy őszintén .... ha apukád nem biztatna, neked semmi motivációd nem lenne, hogy párkapcsolatod legyen?

2016. júl. 13. 14:35
 12/18 A kérdező kommentje:
Dehogynem, csak nem akar összejönni. Sokan mondták, hogy vicces vagyok meg humoros de nem akarnak semmit. Nehezen végeztem el a gimnáziumot csak erröl van szó.
2016. júl. 13. 14:38
 13/18 anonim ***** válasza:
65%
23 évesen hova legyen gyereke? Apa fogadjon örökbe gyereket, keressen magának hobbit, ne a gyereke farkával verje a csalánt.
2016. júl. 13. 15:39
 14/18 anonim ***** válasza:

Az ő idejükben korábban vállaltak gyereket. Nekem is mondogatja néhány ismerős, kb. 20 éves korom óta, kedvesen bólogatok és kész. Most 26 vagyok. (L)

Ha szóba hozza apukád, 2 dolgot tehetsz: vagy megmagyarázod neki, hogy miért kell még várnia az unokára vagy mosolyogsz és bólogatsz. A gondolkodástól még nem lesz sem állásod, sem feleséged, sem házad, pláne nem gyereked. Ha a semmire csinálnál egyet, akkor meg lehet hogy amiatt "gondolkodna".

2016. júl. 13. 19:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez csak egy vágyálom a részéről, de jó esetben ő is tudja, hogy nem az ő élete és nem rajta múlik. Ha van egy kis sütnivalója, akkor látja, hogy még egy darabig nem aktuális az ügy. Ha nincs, és még erőlteti is a témát, akkor el lehet neki magyarázni a nyilvánvaló helyzetet, mint egy óvodásnak, vagy rá lehet hagyni, hadd mondja.
2016. júl. 14. 19:22
 16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2016. júl. 15. 16:05
 17/18 anonim ***** válasza:

Én 30 vagyok, férfi, szintén hasonló helyzetben.

Sajnos, még csókig sem jutottam, valószínűleg félénk vagyok.

Főleg más erőszakos férfiaktól félek, mert már eddig is sok baj ért, csak az hiányozna, hogy valami balhéba belekeveredjek nők miatt... Azaz ha egy csajnak van pasija, akkor hagyom és mindnek van.

Az én Édesapám nem érti, miért nem szedek össze egy nőt, szerinte ez egyszerű. Nem tudok neki mit mondani. Ha erről akarok beszélgetni, mindig ideges lesz, de tanácsokat sohasem tudott mondani.

Néha azt is mondja, hogy hagyjam békén, nem a haverja vagyok, hogy nőkről beszéljek neki.

Szerintem pont ő a túl gátlásos, nem én. De ez a legkisebb gondom.

2017. júl. 25. 22:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, próbáltál már társkereső oldalako9n ismerkedni? Hidd el, hogy vannak még egyedülálló lányok, olyanok is , akik normálisak, rendesek.
2017. júl. 26. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!