Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám mindenkinek hazudik...

Anyám mindenkinek hazudik rólam. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Mosok,főzök,sütök,takarítok otthon.Anyam megis minden barátomnak azt mondja hogy en egy vajas kenyeret nem tudok magamnak kenni,meg egy seprűt nem tudok megfogni.Tobb ismerosomtol is vissza hallottam,meglepetten kérdeztek hogy: "te tényleg nem segítesz otthon főzni? Mondta anyukad".Közbe mindent en csinálok itthon,töltött káposztát,húslevest,mindent tudok es szeretek is főzni.Neki soha nem kellet se mosogasson se mosson,se főzzon,mindent megcsináltam helyette, (tanulás mellett,ami elég nehéz volt), ő megis elvette a könyveim füzeteim hogy ne tanuljak hanem segítsek neki mert igyis "lusta vagyok nagyon".Az zavar a legjobban hogy másoknak azt mondja rólam hogy egész nap lustálkodok,nem ertem miért mondja (hiába kérdezem rám csapja az ajtót) Apa egész nap dolgozik,es csak este jön haza,es van mikor meg szokott pofozni mert anya azt mondja neki hogy nem segítettem semmit,hiába mondom hogy nincs így neki hisz.Miert csinálja ezt a saját anyam?
2016. júl. 10. 15:14
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Mamam,de neki is kicsi a nyugdíja.Plusz nem engedik hogy elmenjek itthonról.
2016. júl. 10. 15:44
 12/21 anonim válasza:
Vagy legyen az, hogy csak a saját környezeted takarítod.
2016. júl. 10. 15:44
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szókókkal!Tényleg ne csinálj semmit, ne mosogass,ne főzz,ne takaríts! Majd akkor anyuci kénytelen lesz megfogni a porszívót:) (mellékesen ez is elég furi, hogy ő nem csinál semmit...)

Egy ideig próbáld meg elviselni, hogy kosz van, vagy csak a te szobádat takarítsd ki, vagy a nyári szünetre jelentsd be, hogy mamádnál leszel pár hétig.

2016. júl. 10. 15:49
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. júl. 10. 16:00
 15/21 anonim ***** válasza:
Ahogy végig olvastam nekem os az jutott eszembe hogy ne csinálj semmit mert ígyis-Úgyis azt fogja mondani h lusta vagy.Aztán majd rájön h mégsem
2016. júl. 10. 16:24
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom, a szüleid rendkívül primitív emberek. Azt javaslom, amint 18 leszel, tűnj el otthonról, mindegy mit mondanak.
2016. júl. 10. 16:51
 17/21 anonim ***** válasza:
A saját szobádat tartsd rendben, takarítsd ki, a lakás többi részét meg hagyd úgy, ahogy van. Ha panaszkodik, akkor csapd rá az ajtót, mivel úgy tűnik, máshogy nem lehet vele szót érteni.
2016. júl. 10. 17:44
 18/21 MZ.per.X ***** válasza:
100%

Nekem az alkoholista apám volt ilyen, folyton én voltam a lusta semmirekellő aki soha semmit nem csinál. Mondta ezt úgy, hogy 20+ évig otthon döglött, és még a lakást sem tartotta rendben, én meg egyetemen tanultam, dolgoztam.

Anyáddal is ez a baj, hogy ki van alakítva a kis királysága, ahol ő uralkodik, és ebben a kis burokban éltek. Én apám is ilyen volt, hogy mindig azzal jött hogy ezt kell csinálni azt kell csinálni, bármit csinálok hagyjam mert azt kell amit ő mond.

Legabszurdabb jelenet az volt, mikor egyedül pakoltam befelé a fát a pincénkbe, ő meg bent döglött az ágyon, és a nyitott ablaknál ordított rám, hogy ő a belét kidolgozza, én meg soha semmit nem csinálok...

Legutolsó találkozásunk során is az volt, hogy hazamentem 2 vagy 3 hónap után pár napra, azonnal csicskáztatni akart, meg ordított hogy "mi a f...sznak jössz haza ha nem is segítesz". Meg direkt becsapta az üvegezett szobaajtót vagy 5x, mire kitört az üveg, és abban a pillanatban elkezdett rám ordítani hogy "megmondom anyádnak hogy te törted be az üveget, mert idegbeteg vagy".

Szerencsére azóta megdöglött, egy büdös percig nem hiányzik.

2016. júl. 10. 19:34
 19/21 MZ.per.X ***** válasza:
100%
Amúgy amint tudsz, lépj le onnan, lehet pár évet szívnod kell még, de vigasztaljon a tudat, hogy neked még van esélyed később egy normális életre, ők viszont már elb..szták a sajátjukat.
2016. júl. 10. 19:37
 20/21 anonim ***** válasza:
Anyád egy tetű, apád meg a prófétája. Tipli minél gyorsabban.
2016. júl. 11. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!