Anyám mindenkinek hazudik rólam. Mit csinaljak?
Egyetértek az előttem szókókkal!Tényleg ne csinálj semmit, ne mosogass,ne főzz,ne takaríts! Majd akkor anyuci kénytelen lesz megfogni a porszívót:) (mellékesen ez is elég furi, hogy ő nem csinál semmit...)
Egy ideig próbáld meg elviselni, hogy kosz van, vagy csak a te szobádat takarítsd ki, vagy a nyári szünetre jelentsd be, hogy mamádnál leszel pár hétig.
Nekem az alkoholista apám volt ilyen, folyton én voltam a lusta semmirekellő aki soha semmit nem csinál. Mondta ezt úgy, hogy 20+ évig otthon döglött, és még a lakást sem tartotta rendben, én meg egyetemen tanultam, dolgoztam.
Anyáddal is ez a baj, hogy ki van alakítva a kis királysága, ahol ő uralkodik, és ebben a kis burokban éltek. Én apám is ilyen volt, hogy mindig azzal jött hogy ezt kell csinálni azt kell csinálni, bármit csinálok hagyjam mert azt kell amit ő mond.
Legabszurdabb jelenet az volt, mikor egyedül pakoltam befelé a fát a pincénkbe, ő meg bent döglött az ágyon, és a nyitott ablaknál ordított rám, hogy ő a belét kidolgozza, én meg soha semmit nem csinálok...
Legutolsó találkozásunk során is az volt, hogy hazamentem 2 vagy 3 hónap után pár napra, azonnal csicskáztatni akart, meg ordított hogy "mi a f...sznak jössz haza ha nem is segítesz". Meg direkt becsapta az üvegezett szobaajtót vagy 5x, mire kitört az üveg, és abban a pillanatban elkezdett rám ordítani hogy "megmondom anyádnak hogy te törted be az üveget, mert idegbeteg vagy".
Szerencsére azóta megdöglött, egy büdös percig nem hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!