Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám mindenkinek hazudik...

Anyám mindenkinek hazudik rólam. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Mosok,főzök,sütök,takarítok otthon.Anyam megis minden barátomnak azt mondja hogy en egy vajas kenyeret nem tudok magamnak kenni,meg egy seprűt nem tudok megfogni.Tobb ismerosomtol is vissza hallottam,meglepetten kérdeztek hogy: "te tényleg nem segítesz otthon főzni? Mondta anyukad".Közbe mindent en csinálok itthon,töltött káposztát,húslevest,mindent tudok es szeretek is főzni.Neki soha nem kellet se mosogasson se mosson,se főzzon,mindent megcsináltam helyette, (tanulás mellett,ami elég nehéz volt), ő megis elvette a könyveim füzeteim hogy ne tanuljak hanem segítsek neki mert igyis "lusta vagyok nagyon".Az zavar a legjobban hogy másoknak azt mondja rólam hogy egész nap lustálkodok,nem ertem miért mondja (hiába kérdezem rám csapja az ajtót) Apa egész nap dolgozik,es csak este jön haza,es van mikor meg szokott pofozni mert anya azt mondja neki hogy nem segítettem semmit,hiába mondom hogy nincs így neki hisz.Miert csinálja ezt a saját anyam?
2016. júl. 10. 15:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
22%
Tudom vad ötlet, de esetleg ha megkérdezed tőle?!?
2016. júl. 10. 15:16
 2/21 anonim ***** válasza:
95%

1-es, megkérdezte, de az anyja rácsapja az ajtót.

Okoskodás helyett olvasnád végig rendesen.

2016. júl. 10. 15:19
 3/21 anonim válasza:
100%
hát ez egyátalán nem normális!
2016. júl. 10. 15:22
 4/21 A kérdező kommentje:
Kérdeztem és rám csapta az ajtót,meg azt mondta hogy lusta vagyok.Kozbe nem igaz,próbálok sokat segíteni itthon
2016. júl. 10. 15:23
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmi gondjai vannak és vagy nevelés beliek amiket azzal kompenzál hogy a fejében kialakult képet szajkózza másoknak. Így játszi könnyedséggel kerül áldozati szerepkörbe. Ezzel kiváltva a környezete figyelmét. Szerintem az ilyen emberek nem javulnak és nem kezelhetőek szép szavakkal mert csak bezárkózik és még több ilyen hazugsággal kezd el kompenzálni.
2016. júl. 10. 15:24
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

1#, bocs elkerülte a figyelmem valóban :P

De hát én 100000% nem hagynám ennyiben!

Akkor tudod mit, ne csinálj tényleg semmit... aztán ha pampog vágd rá te is az ajtót.

2016. júl. 10. 15:26
 7/21 anonim válasza:
100%
Hány éves vagy? Ha már elmúltál 18 éves akkor próbálj meg elköltözni vagy kollégiumba menni, anyud fejében igen nagy problémák vannak.
2016. júl. 10. 15:30
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer ne csinálj semmit! Ha pampog, mondd meg neki, hogy most okkal szidhat. Ha megcsinálod, akkor is megveret apáddal, és panaszkodik rád. Így joggal.

Mivel te így is meg úgy is kapsz, akkor minek csináld?! Mégis csak kellemesebb úgy kikapni, ha előtte kipihented magad.

Aztán ha apád szóvá teszi a kupit, kérdezz rá, hogy miért miattad van? Elvégre te eddig se csináltál semmit. Anyád rakott rendet. Tehát ha kupi van, akkor ő nem rakott rendet, ha tisztaság van, akkor ő pakolt el. Vagy nem így van?

Egyébként a helyedben nem érdekelne, mit kapok, de egy szalmaszálat nem tennék keresztbe, amíg nem ismerik el, hogy mennyit dolgozok otthon.

2016. júl. 10. 15:33
 9/21 A kérdező kommentje:

17 vagyok,es nem engedik hogy elmenjek itthonról.

6-os ha nem csinálnak semmit akkor koszban élnénk,azt meg nem szeretnem

2016. júl. 10. 15:34
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs egy rokonod se aki a szárnyai alá venne míg önállóan nem boldogulsz?
2016. júl. 10. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!