Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasság alatt döbbentem rá,...

Házasság alatt döbbentem rá, hogy a férjem valójában fogyatékos nem tudja a dolgait intézni, mindenkinek mindent elhisz, nem felelösségteljes azt hiszi a levegöböl majd megélünk stb. mit csináljak? Nem bírom egyszerüen

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 20:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
Hát, ez azért elég fura. Előtte egyszer sem tűnt fel, hogy a párod szellemileg fogyatékos? Nem tűnt fel, hogy nem volt munkahelye? Semmi? Nekem ez nagyon furcsa. Csak ahhoz mennék hozzá, akiben maradéktalanul megbízom és legalábbis annyira ismerem, hogy behatároljam a szellemi képességeit egy adott intervallumba.
2011. jan. 24. 20:15
 2/19 anonim ***** válasza:
94%
Ne sértsd meg a fogyatékosokat azzal, hogy egy kalap alá veszed őket a link férjeddel.
2011. jan. 24. 20:17
 3/19 anonim ***** válasza:
93%
Akkor te egy nagy balek vagy, hogy ezt nem vetted eddig észre.
2011. jan. 24. 20:18
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Verd a fejed a falba.

Ne is haragudj, de ha erre csak a házasság alatt döbbentél rá, te se lehetsz valami tökéletes.

Nem lehet, hogy egyszerűen csak elkényelmesedett?

Szerintem inkább erről van szó.

2011. jan. 24. 20:21
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ezt azért én is nagyon furcsállom... Azt tudom elképzelni, hogy 2 hét ismeretség után összeházasodtatok. Így volt?

Kérdésre visszatérve, hogy mit tegyél... Próbáld meg "nevelgetni" Őt az életre! Ha nincs változás, beszélj Vele, hogy erre rámehet a házasságotok. Ha ezután sincs változás, válj el, aztán legközelebb, ha férjhez készülsz menni, ismerd meg a vőlegényt!

2011. jan. 24. 20:24
 6/19 anonim ***** válasza:
59%

Már bocs de mért mentél hozzá?

Ha meg azt hitted a házasság arról szól hogy a férj talicskával tolja hazza a pénzt te meg csak ülsz hát ébresztő.

2011. jan. 24. 20:25
 7/19 anonim ***** válasza:
94%

Én el tudom képzelni, hogy nem tűnt fel neki. Szerintem nem szellemi fogyatékos a férj, hanem csak képtelen a társadalomba illeszkedni. Bátyám pont ilyen... Nem tudunk mit kezdeni vele otthon. 22 éves, de képtelen elmenni valahova és sorba állni egy hivatalban 2 órát valami fontos papírért, mert nem érti, hogy miért kéne neki. Ha anyumék elmennek, akkor addig nem eszik, amíg le nem viszem a konyhába magammal és meg nem melegítem neki a kajáját.

Minden másban jó, tanulmányokkal nincs gond, aki csak úgy találkozik vele az meg nem mondaná róla, hogy teljesen képtelen az önellátásra.

Ha jól vettem le a szitut és ilyen a férjed, akkor szerintem dobbants, amíg még fiatal vagy és új kapcsolatba kezdhetsz.

L/19 (általában a korom miatt sem osztogatok házassági tanácsokat, csak itt megakadt a szemem az ismerős szitun, ha meg félreértettem, akkor ne foglalkozz velem)

2011. jan. 24. 20:28
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

utolsó: az apám pont olyan mint a bátyád

anya most folyton panaszkodik, hogy hogy nem látta ezt előre... apa is pont ugyanúgy viselkedik. nem képes kaját melegíteni magának, és mondja hogy jaj de szomjas vagyok nem hogy kimenne innivalóért... borzalmas lusta, ráadásul anyát hibáztatja minden velem kapcsolatos dologgal, pedig ő az aki 16 éve nem nevel, csak minden nap megkérdezi hogy mi volt a suliban.. és összvissz ennyit lehet vele beszélni.

sajnos nem hiszem hogy bármit is lehetne tenni, bár te még elválhatsz, viszont én soha nem fogok normális apát kapni... :( 17/L

2011. jan. 24. 20:35
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
El se hiszitek, mennyire képesek eltakarni a fogyatékosságukat Nem csodálom, hogy csak most döbbentél rá. Szedd a cuccodat és szaladj haza, különben egész életedben cipelheted a hátadon
2011. jan. 24. 20:41
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

az én férjem inkább muja és nagyon szórakozott, naív de ilyet nem mondanék rá. Én így ismertem meg s bár időnként "anyáskodom" felette mert én tarpraesetebb vagyok de nem becsülőm le. Tudom, ha valami sértőn jön ki belőle szavakban vagy tetben azt nem azért van mert rosszindulatú hanem nincs is tudatában neki. Én a jó szívéért és az őszinte ragaszkodásáért, hatalmas kutyus szemeiért imádom őt. mert bármi van azt megoldjuk mégha százszor is kell átbeszélni.

Pedig tesz ő is dolgokat huhh,

pl: 1500ft os pizzáért a kezébe adtam a pénzt, többet is ha kérnének kiszállási díjat s ő mind 2500ftot odaadta érte... megse nézte mennyi az az apró.

vagy jön levele,felbontja s tőlem kérdi miez, hogy lehet, én meg mivel nem olvastam nemis értem miről beszél s azthiszi röngen szemem van. (ez minden levélnél így van).

Szóval ha nálatok is hasonló akkor gndolkodj el ő mit miért tesz, mivan a háttérben, s te milyen személyiség vagy, mennyire vagy képes a helyzetet kezelni. Gondolkodj el, hogy a szereteted s a reális elvárásaid mekkorák felé. Ha irányító tipus vagy akkor is kénytelen vagy majd rá támaszkodni mindenfle képpen ha mondjuk beteg leszel, vagy terhesen, babával az oldaladon, gyesen stb. mennyire tud akkor időlegesen Ő hordani a nadrágot helyeted???

2011. jan. 24. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!