Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasság alatt döbbentem rá,...

Házasság alatt döbbentem rá, hogy a férjem valójában fogyatékos nem tudja a dolgait intézni, mindenkinek mindent elhisz, nem felelösségteljes azt hiszi a levegöböl majd megélünk stb. mit csináljak? Nem bírom egyszerüen

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 20:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Házasság előtt nem éltetek együtt? Mert lakva ismerszik meg az ember. Ha még nem késő és nincs gyerek,akkor válj el ha most így nem vagy boldog. Még az anyagiakat is könnyebb rendezni,mint a gyerekeket.
2011. jan. 24. 21:17
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Vagy teljesen átveszed az irányitást vagy elhagyod. Soha nem fog megváltozni. Én ilyen férj mellett éltem mindig mindent én intéztem a lakást a gyerekeket még az ő dolgait is Én szereztem jogsit intéztem a nyaralást a gyerek továbbtanulását,ő csak dolgozni járt igaz a házimunkát szivesen csinálta,de a bankba csak akkor jött ha elvittem mivel neki is alákellett irni a papirokat.Ugyhogy neked kell eldönteni h tudod e vállalni az ilyen embert aki mellett minden rád hárul
2011. jan. 24. 23:06
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Hogy lehet valaki anyira nyomorék hogy hozá megy egy dilis fazonhoz. Ne hogy már előre ne lása hogy a másik nyomi. Az ilyen megérdemli a szenvedést. Idióta.
2011. jan. 24. 23:45
 14/19 anonim ***** válasza:
65%
20,44 válaszra írnék. Ha ilyen a férjed, akkor mit fogsz csinálni, ha gyereked lesz és rájössz, hogy nem lehet rá támaszkodni? Mert magadra vagy utalva minden területen. Csak akkor fogsz rádöbbenni, ha valóban melléd kellene állni és nem teszi csak töketlenkedik
2011. jan. 25. 07:43
 15/19 anonim ***** válasza:

Minden férfi hülye valahol. (Ahogy minden nő is.) Tökéletes nem létezik, aki mindent elintéz, annak valami más zizije van. Neked kell eldönteni, hogy milyen zizit tudsz elviselni és amit nyújt cserébe, az megéri-e a zizijének az elviselését.

Amúgy, írogatják itt, hogy hülye vagy, mert nem vetted észre. Na istenem, van ilyen, sőt olyan is van, hogy nem volt ilyen, csak elkényelmesedett. Az enyém is pár éve alatt olyan jól rászokott, hogy én úgy is jobban tudom, hogy dettó azt csinálja, mint itt az egyik válaszolóé, hogy ez mi, de hogy van ez, hogy kell ezt? Kihúz egy fiókot, de bele már nem nyúl, csak nem látja rögtön, ami benne van és egyből: Hol van? Ugyanannyiból tartana neki is elolvasni valamit, de tőlem kérdezi, hogy mi az, meg olvassam már el, hogy elmondjam neki. Én elviselem, mert az én értékrendem szerint van sokkal elviselhetetlenebb is, ami meg másnak természetes (nem ilyen extremitásokra gondolok, mint verés, hanem teljesen más hétköznapi normális dolgokra, amivel meg én nem tudnék együtt élni) na meg, ha kell érdekes módon megy neki, mert néha megunom és mondom neki, hogy pedig én leszarom, intézze/olvassa stb magának és akkor tudja is. Nem így indult, elkényelmesedett.

Anyám meg 25 év házasság után panaszkodik, hogy borzasztó, hogy apám milyen idióta, ha valamit intézni kell, dettó elhisz mindent stb. pedig ő sem volt olyan.

Én nem tudom mit csodálkozik mindenki, az emberek változnak.

2011. jan. 25. 08:59
 16/19 anonim ***** válasza:
84%

"Ha anyumék elmennek, akkor addig nem eszik, amíg le nem viszem a konyhába magammal és meg nem melegítem neki a kajáját."

És ez mindig így is marad, amíg lesz körülötte valami cseléd aki kinyalja a seggét. Nyugi, az egyedül hagyott (pl. elvált) férfiak kb. 1-2 hét alatt megtanulnak elmosogatni, bekapcsolni a mosógépet, megfőzni ezt-azt (úgy-ahogy persze). De amíg van cseléd, egyszerűbb a lustaság.

2011. jan. 25. 09:39
 17/19 anonim ***** válasza:
65%
Lehet, hogy két hét alatt megtanulná, de amikor otthon maradt két napra egyedül, akkor nem sikerült...
2011. jan. 25. 15:55
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
kekszen és almán élt két napig, mert nem volt aki mikróba tegye az előre odakészített kaját... Fél évre koliba vonult, mert hogy szerinte itthon csak cseszegetik, na fél év alatt nem sikerült megtanulni semmi önellátást. Egy rántottát nem készített volna magának, de aztán egyszer csak hazajött. szerintem a szobatársai nem bírták már elviselni, hogy ilyen magatehetetlen. Nővérem egyszer volt bent nála, ezért tudom, hogy semmit sem volt képes megcsinálni magától.
2011. jan. 25. 16:01
 19/19 anonim ***** válasza:
AZt nem értem, hogy ez miért a te gondod? Éhenhal? Nem. Ha felnőtt ember és neki elég ez az élet, akkor éljen így.
2011. jan. 30. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!