Megtaláltam a hobbit, amit majd később is szeretnék csinálni, de szüleim nem támogatják. Hogyan tovább? 16/f
Jó, gondolom másoknak vannak nagyobb problémáik is, de nagyon rosszul esik, hogy szüleim ennyire nem támogatnak.
Tehát az utóbbi pár hónapban elkezdtem komolyan foglalkozni a fényképezéssel, voltam táborban is, ahol (habár főképp az alapokat de) tanítgattak pár dolgot. Szüleim már azt is ellenezték, hogy elmenjek, de mondtam nekik, hogy szerintem ez egy jó kezdet. Nem veszítek vele semmit. A képeim közül sokat szoktam feltenni fb-ra meg van blogom is, ahova rendszeresen felteszem őket, valamint gondolkozom instagram-on is.
Ez az egyik elképzelésem, amit szeretnék csinálni a jövőben, de a lényeg, hogy szüleim mindig beszólogatnak miatta, minden lehetséges módon próbálnak lebeszélni.
Ez most tényleg ennyire rossz dolog lenne? Vagy legalábbis nem éri meg hogy kipróbáljam magam ebben?
Egy jobb esküvői fotós 300-500 ezer forintot is elkér. Havonta 4 esküvő plusz a hétköznapi kreatív fotózások... Szerintem nem kell félteni őket, hogy nincs mit a tejbe aprítani. Arról nem is beszélve, hogy általában portré fotózást vagy egyéb kisebb fotós munkákat is vállalnak "holt-szezonban". Mivel aktuális nálunk a téma pár esküvői fotós facebook oldalát követem. Az igazán jóknak mindig van munkájuk. Tavasszal, ősszel, télen is akár, mivel manapság nem csak nyáron rendeznek esküvőt, bár tény, hogy az a főszezon.
Tehát kedves kérdező hajrá, csináld. Ahogy javasolták indulj különböző pályázatokon. Ha van szemed a dologhoz, akkor egy egyszerűbb kompakt géppel is lehet némi esélyed, és aztán már tudsz egyre komolyabb gépekbe fektetni. Mert ahogy mondják hiába van jó géped ha semmi tehetséged hozzá és nem is értesz hozzá. Ha pedig más nem, hobbinak tényleg jó lesz. (én is hobbiból fotózgatok, tudásom még kevés hozzá, de a makro fotókat imádom. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!