Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy szülő hogy reagálhat...

Egy szülő hogy reagálhat arra, ha a lánya összejön a mostohatestvérével? Ez mennyire elfogadott?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem itt, mert a környezetünkben nem volt hasonló eset.

Anyának 10 éve van a jelenlegi párja, két éve házasok. Azóta élek együtt a férfinak a fiával, akivel nem igazán jöttünk ki jól... A barátnőim odavoltak érte mindig, mert "milyen helyes és laza", de én csak egy nagyképű, szexmániás füvest láttam, akinek a kedvenc elfoglaltsága a szex és a vezetés, és nem igazán volt testvéri, vagy akár baráti a viszonyunk. Aztán történt pár dolog és most mondhatni együtt vagyunk, vagyis már lefeküdtünk, meg ilyenek, de nem olyan a kapcsolatunk, hogy mindenhol nyaljuk-faljuk egymást és két lépést nem teszünk a másik nélkül.

Meg én nem is akartam még egy ideig elmondani senkinek, de a legjobb barátnőmnek ma 5 percébe telt rájönni, pedig nem csináltunk semmit... Szóval gondolom anyáéknak is elég hamar leesne. És ezért talán jobb lenne, ha tőlünk hallanák és nem látnának minket, vagy ilyesmi.

2016. júl. 8. 16:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én azokhoz a válaszolókhoz tartozok, akik szerint nincs nagy gond ezzel, mert semmilyen szinten nem vagytok rokonok. Ezért le lettem pontozva és más is aki hasonlót írt. Azok a válaszok is le vannak pontozva amelyek szerint ez nem helyes.

Akkor kérdezem én, mi a pék faca a megfejtés? Mi a helyes válasz??

2016. júl. 9. 12:04
 12/14 anonim ***** válasza:
55%
Semmi, uttsó, egyébként nem a rokonságon van a hangsúly. Képzeld el, hogy este azzal a tudattal vonulsz el aludni a pároddal, hogy a másik szobában a lányodhoz beugrik a felszínes balf..sz, drogos mostohagyereked, ha épp kefélhetnékje támad. Lehet, hogy ez más szülőnél tök elfogadott, elégedettségre okot adó dolog, én speciel nem örülnék neki. Lehet nyugodtan lenullázni az összes lelki nyomoroncnak, teszek rá.:D
2016. júl. 9. 12:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

10

Nincs indok, idejönnek és lehúznak. Múltkor is mi balhét nyomtak egy ilyen kérdésnél, pedig ott még jogi oldalt is előhoztak hogy akár házasodhatnak is.

Sötétek az emberek és kész, egy anonim oldalon pedig szívbaj nélkül, takaratlanul kinyomhatják magukból a hülyeségüket, meg is teszik. A Gyakorikérdések nagy része eleve erről szól.

Most de jól le leszek húzva megint, azaz.

2016. júl. 9. 14:18
 14/14 anonim ***** válasza:
A szülők szerintem ki fognak akadni. Valahol jogosan, de tényleg nem vagytok vérrokonok, szóval ilyen szempontból oké. Egy esetleges szakítás igen kínosra sikerülhet, de ezt gondolom te is tudod. Más kérdés, hogy mi lett azzal, hogy "szexmániás nagyképű füves"? Ha ebből csak kettő igaz, akkor máris nem tartom olyan jó ötletnek.
2016. júl. 9. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!