Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy szülő hogy reagálhat...

Egy szülő hogy reagálhat arra, ha a lánya összejön a mostohatestvérével? Ez mennyire elfogadott?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem itt, mert a környezetünkben nem volt hasonló eset.

Anyának 10 éve van a jelenlegi párja, két éve házasok. Azóta élek együtt a férfinak a fiával, akivel nem igazán jöttünk ki jól... A barátnőim odavoltak érte mindig, mert "milyen helyes és laza", de én csak egy nagyképű, szexmániás füvest láttam, akinek a kedvenc elfoglaltsága a szex és a vezetés, és nem igazán volt testvéri, vagy akár baráti a viszonyunk. Aztán történt pár dolog és most mondhatni együtt vagyunk, vagyis már lefeküdtünk, meg ilyenek, de nem olyan a kapcsolatunk, hogy mindenhol nyaljuk-faljuk egymást és két lépést nem teszünk a másik nélkül.

Meg én nem is akartam még egy ideig elmondani senkinek, de a legjobb barátnőmnek ma 5 percébe telt rájönni, pedig nem csináltunk semmit... Szóval gondolom anyáéknak is elég hamar leesne. És ezért talán jobb lenne, ha tőlünk hallanák és nem látnának minket, vagy ilyesmi.

2016. júl. 8. 16:41
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Én most leszek 19, ő tavasszal lett 18.
2016. júl. 8. 16:41
 2/14 anonim ***** válasza:
61%
Hát én nem találok benne kivetnivalót, nem vagytok vérrokonok.
2016. júl. 8. 16:54
 3/14 anonim ***** válasza:
51%
Roviden: fuj fuj fuj fuj fuj.... Mas fsz nincs a vilagon? Fuj fuj fuj
2016. júl. 8. 16:55
 4/14 anonim ***** válasza:
63%
Semmi vérrokonság nincs koztetek, nem akartok elköteleződni, akkor a ti megoldásotok a szexkapcsolat, sokan csinálják.
2016. júl. 8. 16:59
 5/14 anonim ***** válasza:
42%
Nem vagytok rokonok,nincs ezzel semmi gond. Ha fordított helyzetben egy pár szülei elválnak,aztán az ellenkező oldali anyós-após összejön egymással,ott sem dől össze a világ,nem? Viszont ha nem kapcsolat,csak egyszeri alkalom volt,akkor lehet hogy fölösleges beavatni a szülőket. Ha komolyan éreztek is egymás iránt valamit,az más... előző fujjogáshoz meg: nem értelek, olyan stílusban írsz,hogy a disznópásztor Petőfi hozzád képest és még te nézel le másokat? NEM a vértestvére,gyakorlatilag csak egy egyszerű fiú.
2016. júl. 8. 17:03
 6/14 anonim ***** válasza:
37%
Ez annyiban különbözik attól, mintha egy idegen sráccal jönnél össze, hogy együtt laktok pár éve. Pont. Gondolj bele, ha egy akármilyen sráccal összejössz, és az egyedülálló anyádnak megtetszik a srác egyedülálló faterja, akkor mi van? Semmi. Ha esetleg komoly lesz a dolog, kevesebb embert kell hívni az esküvőre 🙂
2016. júl. 8. 17:08
 7/14 anonim ***** válasza:
45%

Ilyen szempontból én nagyon laza vagyok, még csak nem is vagytok vérrokonok, nem találnék semmi kivetnivalót. Legfeljebb annyi bukkanó lehet egy ilyen kapcsolatban, hogy ha valamiért mégis szétmentek, továbbra is nézegethetitek egymást, ha még mindig a szüleitekkel laktok.

Nálunk ilyen eset nem volt, a férjem családjában viszont a szülők jöttek össze. Azaz az apósom egy ideig együtt volt a fia (sógorom) barátnőjének az anyjával. Közös unoka is van, de amúgy nem csinálnak belőle problémát, hogy már nincsenek együtt.

2016. júl. 8. 17:12
 8/14 anonim ***** válasza:
53%
Anyád helyében azért nem örülnék, mert ez a kapcsolatféleség jó eséllyel csak azért jött össze, mert "kéznél vagytok" egymásnak, no meg a barátnők lelkesedése elhomályosította a srácról első körben kialakított, valószínűleg helyes képedet. Kérdés, mennyire alakul ki benned érzelmi kötődés, ennek a kapcsolatnak valszeg nincs nagy jövője, te viszont sérülhetsz, és ez a szülők kapcsolatában is zavart okozhat.
2016. júl. 8. 17:29
 9/14 anonim ***** válasza:
52%

Ez az a dolog, amiről nem kell senkinek beszélni. Keféltek még egy ideig amíg otthon laktok, aztán annyi. Találtok kapcsolatot, addig meg kényelmes.

Szülőket nem kell beavatni.

2016. júl. 8. 17:40
 10/14 anonim ***** válasza:
57%
Nos, kedves lepontozók, mi a kifogásotok a válaszom ellen?
2016. júl. 8. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!