Milyen szülő az ilyen? Miért ilyen az értékrendje valakinek?
sajnos nem mindenki való szülőnek,ahogy a példa is mutatja.
tényleg idióta értékrend. és nem csak a szüleid vannak vele így.. hány olyat láttam már,hogy a legmenőbb bmw-vel jár, de otthon kikapcsolják az áramot, mert nem fizeti hónapok óta, a nyakára jár a provident , nincs mit ennie. de a látszat kell,hogy menő kocsija/órája/telefonja van.
semmi baj,vannak ilyenek emberek. de az ilyennek tényleg nem kéne gyerek.
kérdező: hány éves vagy? nem tudsz elmenni diákmunkára ? és azokból venni magadnak a tampont,bugyit,ruhákat.. és ha végzel a sulival,akkor meg tiplizel otthonról..
legalább láttál egy pénzkezelési kultúrát, ami teljesen rossz.. ezt ne kövesd :)
3 db bugyid van?! Wtf. És csokispapírt használsz betétnek?
Jesszus isten. Nem tudom hány éves vagy, ha tudsz, keress diákmelót, gyűjtögess, amennyire lehet és aztán pattanj le.
Fogalmam sincs hogy tudnak egyesek így élni/gondolkodni. Én még csak fél éve dolgozom 8 órába mert eddig suliba jártam, de már most azon vagyok hogy spóroljak. Akárhányszor olyan dologra költök ami igazából nem feltétlen szükséges rosszul érzem magam... igazából ez is rossz, mert állandóan idegeskedek a kiadások miatt..
Én azt nem tudom megérteni hogy az ilyen gondolkodású emberek nem jöttek még rá sok év alatt hogy ha veszel valami új dolgot magadnak annak a varázsa kb 1 hétig tart? Pl gyerekként mindig vágytam új telefonra amikor megkaptam rájöttem h igazából semmi extra és 3 hét után már egyáltalán nem volt nagy szám.. Ezek akik felnőtt fejjel baromságokra költik a pénzt ezt nem képesek belátni? Veszek egy uj kocsit az is pár hónapig hű de jó aztán már megint új kéne mert ez már unalmas. Persze ha milliomos lennék biztos cserélgetném havonta de igy minek ? Átlag parasztnak szerintem böven elég 1.5-2 millás kocsi. Mindig az arany középutat kell választani, ennyi. Vegyen autót 2 millioért a maradékból meg hozza rendbe a házat meg ha már vállalt egy gyereket az alapvető kiadásait illene finanszírozni.
Az a baj hogy aki egyetért ezzel és azt mondja hogy arra költi a pénzét amire akarja nem ismeri az ilyen embereket. Ezek annyira buták és felelőtlenek hogy fogalmuk sincs mi lesz velük a jövőben. Nem azért vesz kocsit mert ö annyira magabiztos és tudja mit csinál hanem mert egy 10 éves gyerek szintjén rekedt meg. Meglátja a kirakatba és kell neki az meg nem érdekli hogy mit fognak enni jövő hónapba mert felelőtlen és nem képes előre gondolkodni. Kell az a valami és kész ez mindent felül ír.
"A karácsonyi- és húsvéti pénzből veszem a betétet, de bizony nem mindig telik rá. Akkor papírzsepi, wc papír, csokispapír és amit találok"
Azért ennek elég kamuszaga van...Csokispapír,mi? ugyanmár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!