Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen szülő az ilyen? Miért...

Milyen szülő az ilyen? Miért ilyen az értékrendje valakinek?

Figyelt kérdés
8 millió Ft-os autót vesz, amire igazából szüksége sincs. Közben a lányának fehérneműt, ruhát és betétet meg nem tud megvenni. A ház felújításra meg egyáltalán nem költ, ami 20 éve esedékes lenne. Más meg mondja neki, hogy látod, aki megspórolja a pénzt ilyen szép autót tud vennni. Azt nem tudják, hogy ilyen áron. Nekem ezek sokkal fontosabbak lennének és csak utána jönne az autó, amivel mutathatja a "gazdagságát".
2016. júl. 6. 07:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
21%
A ruha hiánya még lehet az autó spórolás kárára, de az, hogy egy 500 ft-os betétet nem tud megvenni neked havonta, mert autót vesz, az nem az autó hibája, szimplán a hanyag szülőé. Tehát ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha nem spórolt volna össze a károdra 8 milliót autóra akkor sem vette volna meg a betétet. Nem tudsz elmenni napi pár órában dolgozni, hogy az ilyen csecsebecséket, meg tudd venni magadnak?
2016. júl. 6. 07:07
 2/23 anonim ***** válasza:
14%
A "nekem" és "szerintem" kezdetű mondatok szépsége. Neki autó, neked felújítás. Én is unom hogy állandóan a házra kell költeni és mindig van mit csinálni, szívesen költenék egy jobb autóra. Más megteszi, nincs vele baj.
2016. júl. 6. 07:07
 3/23 anonim ***** válasza:
5%
Te hány éves vagy?
2016. júl. 6. 07:18
 4/23 anonim ***** válasza:
7%
Érdekes. Nem vesz neked ruhát? Tán meztelenül jársz? Menstruációkor mégis mit használsz, ha nem vesz betétet? Komolyan, halál idegesítő az ilyen idióta kamu történet
2016. júl. 6. 07:37
 5/23 A kérdező kommentje:
A karácsonyi- és húsvéti pénzből veszem a betétet, de bizony nem mindig telik rá. Akkor papírzsepi, wc papír, csokispapír és amit találok.Bugyim 3 darab, kinek elég ennyi. Melltartó 1 darab. Ha penészes a fal és összeborult a konyhaszekrény, akkor is inkább autó?
2016. júl. 6. 07:47
 6/23 anonim ***** válasza:
73%

sajnos nem mindenki való szülőnek,ahogy a példa is mutatja.

tényleg idióta értékrend. és nem csak a szüleid vannak vele így.. hány olyat láttam már,hogy a legmenőbb bmw-vel jár, de otthon kikapcsolják az áramot, mert nem fizeti hónapok óta, a nyakára jár a provident , nincs mit ennie. de a látszat kell,hogy menő kocsija/órája/telefonja van.

semmi baj,vannak ilyenek emberek. de az ilyennek tényleg nem kéne gyerek.

kérdező: hány éves vagy? nem tudsz elmenni diákmunkára ? és azokból venni magadnak a tampont,bugyit,ruhákat.. és ha végzel a sulival,akkor meg tiplizel otthonról..

legalább láttál egy pénzkezelési kultúrát, ami teljesen rossz.. ezt ne kövesd :)

2016. júl. 6. 08:07
 7/23 anonim ***** válasza:
98%

3 db bugyid van?! Wtf. És csokispapírt használsz betétnek?

Jesszus isten. Nem tudom hány éves vagy, ha tudsz, keress diákmelót, gyűjtögess, amennyire lehet és aztán pattanj le.

2016. júl. 6. 08:29
 8/23 anonim ***** válasza:
75%

Fogalmam sincs hogy tudnak egyesek így élni/gondolkodni. Én még csak fél éve dolgozom 8 órába mert eddig suliba jártam, de már most azon vagyok hogy spóroljak. Akárhányszor olyan dologra költök ami igazából nem feltétlen szükséges rosszul érzem magam... igazából ez is rossz, mert állandóan idegeskedek a kiadások miatt..

Én azt nem tudom megérteni hogy az ilyen gondolkodású emberek nem jöttek még rá sok év alatt hogy ha veszel valami új dolgot magadnak annak a varázsa kb 1 hétig tart? Pl gyerekként mindig vágytam új telefonra amikor megkaptam rájöttem h igazából semmi extra és 3 hét után már egyáltalán nem volt nagy szám.. Ezek akik felnőtt fejjel baromságokra költik a pénzt ezt nem képesek belátni? Veszek egy uj kocsit az is pár hónapig hű de jó aztán már megint új kéne mert ez már unalmas. Persze ha milliomos lennék biztos cserélgetném havonta de igy minek ? Átlag parasztnak szerintem böven elég 1.5-2 millás kocsi. Mindig az arany középutat kell választani, ennyi. Vegyen autót 2 millioért a maradékból meg hozza rendbe a házat meg ha már vállalt egy gyereket az alapvető kiadásait illene finanszírozni.

Az a baj hogy aki egyetért ezzel és azt mondja hogy arra költi a pénzét amire akarja nem ismeri az ilyen embereket. Ezek annyira buták és felelőtlenek hogy fogalmuk sincs mi lesz velük a jövőben. Nem azért vesz kocsit mert ö annyira magabiztos és tudja mit csinál hanem mert egy 10 éves gyerek szintjén rekedt meg. Meglátja a kirakatba és kell neki az meg nem érdekli hogy mit fognak enni jövő hónapba mert felelőtlen és nem képes előre gondolkodni. Kell az a valami és kész ez mindent felül ír.

2016. júl. 6. 08:51
 9/23 anonim ***** válasza:
42%

"A karácsonyi- és húsvéti pénzből veszem a betétet, de bizony nem mindig telik rá. Akkor papírzsepi, wc papír, csokispapír és amit találok"

Azért ennek elég kamuszaga van...Csokispapír,mi? ugyanmár...

2016. júl. 6. 09:01
 10/23 anonim ***** válasza:
46%
Aki csokipapírral törli ki, az nem itt hőbörög.Hazudsz.Sünnel töröld ki.
2016. júl. 6. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!