Milyen szülő az ilyen? Miért ilyen az értékrendje
valakinek?
Figyelt kérdés
8 millió Ft-os autót vesz, amire igazából szüksége sincs. Közben a lányának fehérneműt, ruhát és betétet meg nem tud megvenni. A ház felújításra meg egyáltalán nem költ, ami 20 éve esedékes lenne. Más meg mondja neki, hogy látod, aki megspórolja a pénzt ilyen szép autót tud vennni. Azt nem tudják, hogy ilyen áron. Nekem ezek sokkal fontosabbak lennének és csak utána jönne az autó, amivel mutathatja a "gazdagságát".
Hany eves vagy es miert laksz ott miert nem allsz sajat labra?
2016. júl. 6. 09:17
12/23 anonim válasza:
Persze, csokis papír, mint betét. Csokit azt vesz? Érdekes. Internet is van és számítógép/tablet/okostelefon. Ne kamuzz már, nevetséges vagy
2016. júl. 6. 09:31
13/23 anonim válasza:
Válaszolók! Hát a kérdésre senki? Na tessék:
Szarszülő. Szarértékrend.
2016. júl. 6. 09:51
14/23 anonim válasza:
Arra költi a pénzét amire szeretné :). Elvégre nem én fogok öregkoromra a híd alatt csövezni, hanem ő :).
2016. júl. 6. 09:59
15/23 anonim válasza:
Ezt én sem hiszem el, pont itt volt egy kollégám, amikor olvastam a csokipapíros részt, lefordítottam neki és ő is szakadt a nevetéstől. Mert törlőkendő sincs otthon? Nagyon szép fertőzést fogsz elkapni. Ezt mondd a szüleidnek, ha igaz.
2016. júl. 6. 10:01
16/23 anonim válasza:
Tudod kit nézz hülyének. Én fiú vagyok, de a csokipapírt nem hiszem el. Abból kifolyna a vér. A wc papírt még elhittem volna, de így már kamu. Ráadásul csokira meg telik ?
2016. júl. 6. 10:06
17/23 anonim válasza:
Csokispapír, ezen meghaltam XDDDDD
2016. júl. 6. 10:23
18/23 anonim válasza:
Kérdező, épp megvan a menstruációm, kiprobáltam egy félig felbontott milkáscsoki papírját, és elkezdett csuszkálni, de tartotta egy kicsit a vért, és leulesnel kinyomódott.
B verzió vatta bele +szigszalagozás a bugyira már hatásosabb volt, de az már drágább, mint a betét. :D
Szóval tényleg nem lehet igaz a történet :D ha meg véletlen folytán igaz lenne, kaparj össze párszáz ft-t és vegyél intimkehelyt
2016. júl. 6. 10:50
19/23 A kérdező kommentje:
Igaz, rohadtul nem vicces. Csokispapírra ragasztottam rá a papírzsebkendőt, hogy ne ázzon át. Szerencsére csak itthon kellettmegoldani így, pont nyár volt. Pár éve volt, most igyekszem összeszedni az árát valahogy. Múltkor tudtam lopni tőle pénzt, amit nem vett észre, ha kell ezt teszem, de ezt már nem lehet bírni.
2016. júl. 6. 12:32
20/23 anonim válasza:
A lány miért nem megy el nyári munkára például? 15 évesen már mehet kukoricát címerezni. Amennyit ott kap egy hónapban bőven futja betétre, fehérneműre (nyilván nem a drága márkásat kell megvennie), ruhára...
Nem helyeslem a szülő hozzáállását, de hát az ő pénze azt kezd vele amit akar, maximum morálisan egy nulla.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!