Milyen szülő az ilyen? Miért ilyen az értékrendje valakinek?
Figyelt kérdés
8 millió Ft-os autót vesz, amire igazából szüksége sincs. Közben a lányának fehérneműt, ruhát és betétet meg nem tud megvenni. A ház felújításra meg egyáltalán nem költ, ami 20 éve esedékes lenne. Más meg mondja neki, hogy látod, aki megspórolja a pénzt ilyen szép autót tud vennni. Azt nem tudják, hogy ilyen áron. Nekem ezek sokkal fontosabbak lennének és csak utána jönne az autó, amivel mutathatja a "gazdagságát".2016. júl. 6. 07:03
21/23 anonim válasza:
Hülyeség. Köteles a lánya alapvető igényeiről gondoskodni. Nonszensz hogy egy 15 éves gyereket elküldenél dolgozni, hogy tudjon magának betétet venni. A gyereket nem csak megcsinálni kell hanem illene fel is nevelni. És itt most nem arról van szó, hogy a kérdező bulizásra kér pénzt, mert akkor azt mondom oké menjem el dolgozni, de neki jelenleg a tanulásra kéne koncentrálnia nem arra hogy miből vesz betétet jövő hónapban.
Nem vagyok jogász, de úgy tudom hogy a szülőnek amúgy is kötelessége eltartani a gyerekét amíg az tanul (és gondolom be nem tölti a 18 at). Ha esetleg egy hozzáértő idetéved javítson ki.
22/23 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy 15 éves? Én nem láttam, hogy válaszolt volna a kérdésre, hogy hány éves.
23/23 anonim válasza:
Az előttem kommentelő írta h 15 évesen mehet kukoricát címerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!