Szülők! Ti elengednétek így a gyereketeket?
14 éves lány vagyok, szeptemberben megyek 9.-be. Imádok táncolni, egy fantasztikus egyesületbe járok.
Nemrég derült ki, hogy a tánctábor (amit szeptember óta várok) pont egybeesik a családi nyaralásunkkal...
A szüleim tudják hogy lesz tábor, de még nem mertem nekik elmondani, hogy én oda mennék szívesebben a nyaralás helyett...
A tábor 5 napos, teljes ellátással, Balatonon lesz, két felnőtt fog ránk felügyelni.
Ilyen esetben elengednétek a 14 éves lányotokat a táborba nyaralás helyett?
(Zárójelben megjegyzem, a nyár elején voltam egy sulis táborban, az is 5 napos volt, az ország másik felében, arra nyugodt szívvel elengedtek...)
Kérem hogy a bunkó hozzászólásokat mellőzzék/mellőzzétek! Köszönöm!
Nem tudom hogy mi bajuk van...
Tudok magamra vigyázni, már bebizonyítottam...
Még a bizonyítványomra sem lehet szavuk, egyetlen egy négyesem lett, az tesiből, a többiből ötös voltam...
Konkrétan már sírok az idegességtől... el nem tudom képzelni hogy miért nem lehet megérteni, hogy nekem fontosabb a tábor:((
Nem...
A szüleim azt mondták, kicsi vagyok még. A nagyszüleim pedig szörnyülködnének ha megtudnák hogy mit szeretnék...
„Kicsi vagy még ahhoz, hogy elmenj egy táborba úgy hogy a családod nincs Magyarországon. Nem tudnál magadra vigyázni.”
Á tényleg, végülis ''csak'' öt napig voltam a nyár elején máshol... nem lett semmi bajom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!