Hogyan mondjam el anyukámnak?
Figyelt kérdés
Múltkor vettem borotvát, meg testápolót... És nem tudom, hogyan mondjam el anyának. Azóta már használtam is mindkettőt, mondjuk már korabban is mondta hogy ha zavar borotvaljam le a labam. De a testápoló az más. Anyukám sose használt, és mikor egyszer drogériában voltunk megálltam előttük a polcon és nézegettem őket, ő meg elkezdte, hogy nem veszünk ilyet stb. Egyébként anyám nem is használ semmilyen kozmetikai termeket tusfürdőn meg samponon kívül. És a múltkor, mikor tusolás után használtam, megkerdezte, hogy mi ez az illat, én meg gyorsan rávágtam, hogy a tusfürdő. Kicsit furcsaĺta, hogy ilyen erős az illatat, meg is kerdezte, hogy biztos, hogy lemostam magamról... Hogyan mondjam el neki, mert félek, hogy ki fog akadni, ha megtudja...? 13/L#vásárlás #borotva #anya #illat #tusfürdő #kozmetikum #testápoló #elmondás #hasznaltam #rertro anyuka
2016. júl. 5. 10:38
11/11 anonim válasza:
Nem szólhat bele abba hogy mit használsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!