Ti hogyan mondtátok el a szüleiteknek, hogy lefeküdtetek a barátoddal?
Miután bemutattam anyának olyan két hónappal később és elkérezkedtem ,hogy nála aludhassak 16évesen,leesett neki,hogy mi a helyzet. A suli miatt aggódott és azért,hogy jól döntöttem e. Kicsit féltett,hogy fiatal vagyok, de onkább azt mondanám hogy támogatott.
Őszintén beszélgethettem vele mindenről,tanácsokat adott.
És még jobban felvilágosított, elvitt nőgyógyászhoz. Örülök,hogy ennyire őszinte lehettem vele, mert egyedül biztos nem mertem volna akkor elmenni nődokihoz.
Apámmal mér egyy ideje nem éltünk együtt akkor, de ő meg simán le.sza.rta volna az egészet. Eleve előttem már volt három nagy lánya, mindegyik lányáánakk a pasijaival jól kijött,mindig jófej volt.
Persze érdekelte,hogy már.nem vagyok e szűz, de nem tőlem jérdezte meg,hanem sunyiban anyától.
Én sem mondtam el, bár valószínűleg levágták, hogy mikor együtt aludtunk, nem sakkoztunk. :D Bár én akkor 17 éves voltam, Ő az első barátom (azóta is együtt, már 8 éve :} ).
Orvoshoz is fogtam magam, és elmentem. :D De persze eltelt jó fél év, nem akartam 1-2 hónap 'járás' után már szaladni, hiszen (szerintem) ilyen idős korban csak akkor érdemes a fogamzásgátló, ha tartós a kapcsolat. (persze vannak extrém esetek, nekem egy barátnőmnek 14 évesen írta fel a doki, mert nagyon durva volt a mensije, de most nem az ilyen esetekről van szó)
Nőgyógyászhoz én speciel nem azért mentem,mert tablettát akartam volna feliratni. Hanem pl méhnyakrákszűrés miatt.
Nemm csak a tabblettát írja fel a nő gy ógyász.....istenem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!