Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogyan mondtátok el a...

Ti hogyan mondtátok el a szüleiteknek, hogy lefeküdtetek a barátoddal?

Figyelt kérdés
A szüleim kissé szőrös szívűek, nem igazán jó velük a kapcsolatom apám csak hétvégén van itthon, én koleszos vagyok, anyám meg egész nap az ovival van inkább elfoglalva. Amikor megkérdetem, hogy itt aludhat-e nyálunk a barátom egyből leordította a fejemet hogy mit fognak gondolni mások. A barátommal egy éve vagyunk már együtt. Segítsetek! Most megyünk nyaralni egy hétre, szerintetek nyaraláson mondjam el? Ott legalább együtt vagyunk...

#félelem #első szex #szúéő-gyerek kapcsolat
2016. júl. 5. 10:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Nőgyógyászhoz elmehetsz egyedül is. Én soha nem mentem anyámmal barátnőmmel kisérgetjük egymást. Ha gyógyszert akarsz iratni szerintem már nem kell szülő hozzá. De én 18 már voltam mikor irattam mert akkor volt már igazi tartós kapcsolatom. Amig nem éltem együtt senkivel suli meg gyakorlat mellett hétvégente se mindig voltunk együtt az aktuális pasimmal hát akkor még elég volt a gumi nem volt napiszinten sexuális életem.
2016. júl. 5. 10:59
 12/23 anonim ***** válasza:
2%
Kiskorú esetén van közük hozzá. Ha becsúszik egy baba, akkor egy darabig nekik kell eltartani.
2016. júl. 5. 11:24
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
Nem kell az orrukra kötni, attól mert "gyerek" vagy, megillet a magánélet. Dokihoz szüzen is lehet menni. A szüzeknek is lehet gondjuk odalent, vagy járhatnak vizsgálatra elővigyázatosságból. De egyedül is elmehetsz, vagy barátnővel.
2016. júl. 5. 11:47
 14/23 anonim ***** válasza:
70%

Miután bemutattam anyának olyan két hónappal később és elkérezkedtem ,hogy nála aludhassak 16évesen,leesett neki,hogy mi a helyzet. A suli miatt aggódott és azért,hogy jól döntöttem e. Kicsit féltett,hogy fiatal vagyok, de onkább azt mondanám hogy támogatott.

Őszintén beszélgethettem vele mindenről,tanácsokat adott.

És még jobban felvilágosított, elvitt nőgyógyászhoz. Örülök,hogy ennyire őszinte lehettem vele, mert egyedül biztos nem mertem volna akkor elmenni nődokihoz.

Apámmal mér egyy ideje nem éltünk együtt akkor, de ő meg simán le.sza.rta volna az egészet. Eleve előttem már volt három nagy lánya, mindegyik lányáánakk a pasijaival jól kijött,mindig jófej volt.

Persze érdekelte,hogy már.nem vagyok e szűz, de nem tőlem jérdezte meg,hanem sunyiban anyától.

2016. júl. 5. 11:57
 15/23 anonim ***** válasza:
40%
Nem kell tudniuk. Úgyse tudnák intelligens ember módjára kezelni,
2016. júl. 5. 12:45
 16/23 anonim ***** válasza:
87%
Anyukadnak is elnezobb kellene lennie persze attol fugg mennyi idos vagy de oda kell alni es megmondani hogy haliho ez a helyzet.
2016. júl. 5. 12:57
 17/23 anonim ***** válasza:

Én sem mondtam el, bár valószínűleg levágták, hogy mikor együtt aludtunk, nem sakkoztunk. :D Bár én akkor 17 éves voltam, Ő az első barátom (azóta is együtt, már 8 éve :} ).

Orvoshoz is fogtam magam, és elmentem. :D De persze eltelt jó fél év, nem akartam 1-2 hónap 'járás' után már szaladni, hiszen (szerintem) ilyen idős korban csak akkor érdemes a fogamzásgátló, ha tartós a kapcsolat. (persze vannak extrém esetek, nekem egy barátnőmnek 14 évesen írta fel a doki, mert nagyon durva volt a mensije, de most nem az ilyen esetekről van szó)

2016. júl. 5. 20:55
 18/23 anonim ***** válasza:
nem mondtam el,ez az én saját magán ügyem
2016. júl. 5. 21:36
 19/23 anonim ***** válasza:

Nőgyógyászhoz én speciel nem azért mentem,mert tablettát akartam volna feliratni. Hanem pl méhnyakrákszűrés miatt.

Nemm csak a tabblettát írja fel a nő gy ógyász.....istenem

2016. júl. 5. 22:09
 20/23 anonim ***** válasza:
19-es nyilván ha elmegyek egy szűrésre 10 en évesen nem kattogok rajta mit mond anyám.... Nem azt nem szokták elmondani a tini lányok, hogy elmegy rákszűrésre.... akkor inkább büszkék az anyák, hogy milyen felelőség teljesen gondolkodik a kicsi lányuk.gyógyszert mentem iratni azt én se kötöttem az orrára de már tudja. Persze ha valaki nem tudja vki kifizetni akkor beszélni kell a szülővel. Mondjuk az én párom ragaszkodott hozzá, hogy mint a guminál a gyógyszernek a felét is ő fizeti, de ez fiútól is függ.
2016. júl. 5. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!