Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális az a...

Szerintetek normális az a szülő, aki nem engedi a 18 éves fiának, hogy a saját maga megkeresett pénzéből, azt vegyen amit akar?

Figyelt kérdés

4 év után venni akarok/akartam volna egy telefont.

85 ezer ft értékben, de a szüleim nem engedik.

2016. júl. 5. 08:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/95 anonim ***** válasza:
32%

Tudod mit. Nem érdekelsz. Nem tudom miről beszélsz. Nincs másik fiókom. És a telefonomat más nem szokta nyomkodni. De nem foglalkozom veled.

Legyél boldog az életben. De csak annyira mit amit másnak kívánsz.

2016. júl. 6. 19:45
 92/95 anonim ***** válasza:
14%
Köszi Vivike! ^^
2016. júl. 7. 06:58
 93/95 anonim ***** válasza:
67%

Minek az olyan embernek gyerek, aki el venné a pénzét, a még nem kereső képes korú gyerekének? El nem fogadnám a gyerekem diákként összekapart pénzét.

Azért teszi hogy tanítsa a pénz értékére? Azért dolgozik mert tudja az értékét basszus. Ha csak az asztalt csapkodná érte, akkor jogos lenne, de így. Mit fáj az bárkinek is hogy megveszi a telefont ha megkereste rá a pénzt?

Érdekes a rezsi meg társai addig nem volt probléma míg suli volt és napközben ott volt, de hogy nyár lett szerencsétlen megkeresett pár ezret hirtelen égető szükség lett 30%-ra.

2016. júl. 7. 13:57
 94/95 anonim ***** válasza:
32%
Egyáltalán nem normális dolog. A te "2 kezed munkája", senkinek semmi köze, mire költöd, meg elvégre nagykorú is vagy, én nem hagynám magam. Ha drogra, vagy piára költenéd, akkor félig-meddig megérteném, de egy telefonért... VEDD MEG. 18/F
2016. júl. 14. 00:34
 95/95 anonim ***** válasza:
Ezt nem kell ragozni. Te kerested meg a pénzt, megdolgoztál érte, arra költöd, amire akarod. vedd meg, és örülj neki. Esetleg azt tudom tanácsolni, hogy az általad keresett pénzből adj valamit a családi rezsibe is. Hogy ne mondják, hogy önző vagy. Néha a szülők is furcsák... De a terveidből ne engedj:-)
2016. nov. 26. 18:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!