Hogyan fogadjam el lányom roma családját?
Lányom hozzáment egy roma fiúhoz akitől született egy gyereke. Saját házban élnek tőlünk 30 km-re. Ezzel nem lenne baj DE a férje nem dolgozik (elvileg most talált munkát), eddig csak alkalmi munkái voltak illetve diákmunkái pedig 25 éves (egyetemre se járt szóval lett volna ideje). A lányom szinte egész nap dolgozik, fáradtan ér haza, ő tartja el a férjét meg a gyereküket. A kislányukhoz nincsen türelmük, ha hisztizik felpofozzák, megrángatják pedig 3 éves. Nem jár se oviba, se bölcsibe. Bulizni szeretnének még, úgy látom megbánták a gyereket. Hozzánk nem nagyon jönnek csak a férje családjához. Probáltam vele beszélni, hogy a férjének 7 éve nincs rendes munkája szerintem nem is akar dolgozni de én voltam a rossz anya. Mit tegyek? Hogyan fogadjam el? A kislánnyal a lányom alig foglalkozik, telefont nyomkodja mert ő fáradt, nincs türelme, a férje foglalkozik vele stb.. Még a házba is adtunk bele pénzt hogy megtudják venni de már azt is elakarják adni 4 év után. 30 km-re arréb költöznének.
Ti mit tennétek?
Ajánld föl nekik, hogy magadhoz veszed az unokádat. Ők meg mehetnek pihenni, dolgozni, bulizni.
Ha nálatok lesz a kislány, akkor mindenki látni fogja, miféle emberek is ők. A fiatalabb gyerekeid is látni fogják, hová vezet a nővérük életfelfogása és talán nem tekintik többé példaképnek. Nem utolsó sorban pedig annak a szerencsétlen három évesnek is kiegyensúlyozottabb lehet a neveltetése.
jaja ezt már elbuktad.
innentől azt ajánlom amit az első,felkészülni arra,hogy a lányod visszajön a gyerekkel.
arra is készülj,hogy a cigók harcolni fognak a "pulyáért". tehát vegyél egy puskát is.
Szegény kicsi 3 éves :(
Igaz lehet abszurdbak tűnik de azon drukkolok legyen tesoja akivel majd megvédik egymást.mert ahogy látom felnőtt v hivatalos segitség nem megoldhato :(
Elvileg azért költöznek mert a férje ott kap majd munkát.
Azt mondták mìg a kicsi nem megy suliba biztos nem lesz tesója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!