Van rajtam kívül még valaki aki utálja az egész családját?
Anyám apám nem bír normálisan felnevelni apám több száz ezreket keres havonta de az ital fontosabb tiszta csövesnek érzem magam a turkálós ruháimban anyámat se szeretem még azt se engedi hogy segítsek neki főzni szóval nem tudom mikor fogok megtanulni főzni is egyáltalán de nem is ez a legnagyobb gond.Tesómról ne is beszéljünk...legrosszabb... Unokatesóim is olyan közömbösek nem érzek irántuk semmit egyedül a nagymamámat szeretem meg a párját ők az egyetlenek akik foglalkoznak velem.
Szóval összegezve senkit nem szeretek csak a mamám meg a párját.
Azon is gondolkoztam otthagyom a sulit de mondom 8 általánossal sokra viszem mit ne mondjak. Úgyhogy csak a szerelmem az aki miatt még értelmét látom az életemnek mert rajta kívül semmi örömöm nincs az életben. :(
Nalam ugyanez a felallas volt. Miutan leerettsegiztem, otthagytam öket. Az egyik szülömmel már 23 a masikkal kb. 10 éve semmi kapcsolat.
Nagyszüleim, mar nem elnek.
A tanulast semmi esetre ne hanyagold el! (hallod???)
Egy jo szakma az 'alpha es az omega' az eletedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!