Elegem van anyumból! Mit tegyek?
Nyugodj meg! Az,hogy nem lehet macskád,még nem a világvége! Az pedig,hogy nem engedi meg,hogy sütit süss,könnyen orvosolható! Anyukád dolgozik,lemész a boltba,veszel magadnak mindent,amire szükséged van,és megsütöd a sütit! Ha hazajön,ordít veled egy sort,de hidd el,megéri! :) Amúgy hány éves vagy,13?? Abban a korban még megérthető ez a nemcsinálhatodeztmegazt viselkedés,viszont szedd össze magad,mert ez nem probléma,hidd el nekem! Ha pedig idősebb vagy,akkor anyukád elég nevetségesen viselkedik.A macskát még csak-csak meglehet érteni,hogy nem engedi,de a süti abszurd.Amúgy pedig ez nem a szegénységtől függ!Nekem 2 macskám,1 kutyám van,sütit is mindig süthetek,pedig szegények vagyunk!
Tedd le azt a kést,állj a sarkadra,és süss sütit! :) Sok sikert!
"Nem vagyok lázadó kamasz, se hisztikirálynő"
De azért még megölnéd magad, mert nem kaphatsz macskát. Amúgymeg szokd meg, hogy nem kapsz meg mindent amit éppen megkívánsz.
Azt nem mondtad el, hogy mivel indokolta anyád, hogy nem süthetsz sütit.
Ez alapján és sem kezelnélek felnőttként, mert nagyon gyerekesen viselkedsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!