Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elegem van anyumból! Mit tegyek?

Elegem van anyumból! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Semmit nem enged meg. Nem engedi meg a szobacicát sem, mert szerinte minden tiszta szőr lesz. DEHÁT NEM ÉRTI MEG HOGY TAKARÍTANÉK A MACSKA UTÁN?! Komolyan, most is be vagyok zárkózva a szobába, és már kést is hoztam be, hogy véget vessek a szenvedésnek. Azt se engedi, hogy csináljak magamnak sütit. NEM VAGYUNK SZEGÉNYEK! Mindent biztosítanék a cicának, nekem is van pénzem. Már élni sem akarok! Mit tehetnék?

2016. jún. 28. 13:24
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, kiskorú vagyok még, de bántalmazásról szó sincs. Nem bánt, de ebből elegem van, hogy még hülye mikrós bögrés sütit sem csinálhatok. Sokat segítek a legjobb barátnőmnek a cicái körül, imádom őket, de anya mindent túloz. Ha rákérdezek a témára, akkor csak: mert nem kell macska. Az oké, neki nem kell, de nekem igen! Úgy várom hogy betöltsem az 18-at, végre majd férjhez mehetek, megszökhetek, és lehetnek gyerekeim, stb. Bár anyum sosem akarja hogy bármit is egyedül csináljak. Nem vagyok lázadó kamasz, se hisztikirálynő, hanem végre szeretnék önálló lenni, de anyum csak gátol ebben.
2016. jún. 28. 13:31
 2/19 A kérdező kommentje:
Plusz szeretnék írónői 'szenvedélyemnek" élni, kiscicás történeteket írni, tehát ilyen sorozatok, de nem mesketék. De anyum folyton azzal b*szt@t, hogy ki kell menni a levegőre, meg stb, amiből rohadtul elegem van.
2016. jún. 28. 13:35
 3/19 anonim ***** válasza:
97%

Nyugodj meg! Az,hogy nem lehet macskád,még nem a világvége! Az pedig,hogy nem engedi meg,hogy sütit süss,könnyen orvosolható! Anyukád dolgozik,lemész a boltba,veszel magadnak mindent,amire szükséged van,és megsütöd a sütit! Ha hazajön,ordít veled egy sort,de hidd el,megéri! :) Amúgy hány éves vagy,13?? Abban a korban még megérthető ez a nemcsinálhatodeztmegazt viselkedés,viszont szedd össze magad,mert ez nem probléma,hidd el nekem! Ha pedig idősebb vagy,akkor anyukád elég nevetségesen viselkedik.A macskát még csak-csak meglehet érteni,hogy nem engedi,de a süti abszurd.Amúgy pedig ez nem a szegénységtől függ!Nekem 2 macskám,1 kutyám van,sütit is mindig süthetek,pedig szegények vagyunk!

Tedd le azt a kést,állj a sarkadra,és süss sütit! :) Sok sikert!

2016. jún. 28. 13:36
 4/19 anonim ***** válasza:
47%
Inkább nyírd ki magadat. Ilyen hisztis buta agyatlan emberre nincs szüksége a társadalomnak.
2016. jún. 28. 13:38
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszi! Megpróbálok tényleg kicsit felemelkedni. A gond, hogy anyukám nem dolgozik, hanem csak apukám, de keres annyit, amennyi bőven elég nekünk. 14 leszek júliusban. Tudom hogy nem a világ vége, de anyum tudja hogy imádom a macskákat, és még állatom sincs. Úgy szeretném elfeledni ezt a sz@r időszakot, és végre önállóan élni. Kár hogy házasodáshoz és gyerekvállaláshoz tényleg KICSI vagyok.
2016. jún. 28. 13:40
 6/19 A kérdező kommentje:
Kedves #4. Ilyenre sincs, mint te. :D
2016. jún. 28. 13:40
 7/19 anonim válasza:
93%

"Nem vagyok lázadó kamasz, se hisztikirálynő"

De azért még megölnéd magad, mert nem kaphatsz macskát. Amúgymeg szokd meg, hogy nem kapsz meg mindent amit éppen megkívánsz.

Azt nem mondtad el, hogy mivel indokolta anyád, hogy nem süthetsz sütit.

Ez alapján és sem kezelnélek felnőttként, mert nagyon gyerekesen viselkedsz

2016. jún. 28. 13:42
 8/19 anonim válasza:
100%
Hány éves vagy? Nekem is gyerekkorom óta nagy vágyam volt egy cica. Addig nyuztam a szüleim, hogy 2eve az egyik barátnőmnek lettek kismacskai es az egyiket elhoztuk. Ha undorodsz a döglött madaraktol, akkor sajnos mondj le a macskarol. Tényleg a macska olyan állat aki után naponta kell takarítani a táljait az almot is naponta többször is ki kell cserélni, tehát nagy felelősség. A bogressuti meg nem finom szerintem...meg nekem 1x se sikerült, lehet béna vagyok...😂 A kés meg nem old meg semmit. Próbálj kedveskedni anyudnak, ha nagyon nem tart vissza semmis se a cicustol: takarits, mosogass stb...
2016. jún. 28. 13:42
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat. 14 leszek júliusban. Nyilván gyerekesnek tart, mivel sajna még gyerek vagyok. Igen, a macska nem a világ vége, tudom. A sütit azzal indokolja, hogy tuti valamit elrontok a mikróval, vagy pazarlom a hozzávalókat. Ezeken kívül, pedig azt sem engedi, hogy a barátnőmhöz átmenjek. Vele is csak gépen tartom a kapcsit szünetekben.
2016. jún. 28. 13:46
 10/19 anonim válasza:
29%
Utolsó vagyok 4eske komolyan en megyek oda es szabdallak szét, de csak kedvesen, királynősen, ha ilyet mersz mondani valakinek.😊😇👸🏽
2016. jún. 28. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!