Ilyen körülményekkel ti elengednétek a 15 éves lányotokat egy koncertre?
A barátnőimmel mennénk 4-en vagy 5-en. A koncert az a Duna-parton lesz, nyílt téren és 10 órakor kezdődik este. Együtt utaznánk oda-vissza, amely egyébként sem túl komplikált, szóval nincsen szükség átszállásra.
Ha küldenék SMS-t, hogy mikorra érek haza, illetve alapjáraton tényleg egy megbízható gyerek vagyok, akkor ti elengednétek erre a koncertre? Nyilván, tisztában vagyok vele, hogy a saját édesanyámnak szegezzem a kérdést, de érdekelne a ti véleményetek is.
Köszi előre is a válaszokat!
Én is engednélek, ha csak arról lenne szó, hogy mennyire bízok benned. De sajnos a többi idióta baromban nem bízok, még csak 15 éves vagy, tuti azt csinálnám, amit már írtak, hogy egy felnőtt kísérettel. Akár úgy, hogy "valahol a távolban" vár titeket.
16 évvel ezelőtt voltam ennyi idős, mint most te. Kisvárosban laktam, és ott simán engedtek anyámék bulizni járni EGYEDÜL. Így visszagondolva akkor még más idők jártak, viszonylag mindenki ismert mindenkit, nem eshetett bajom. Ma már egy nagyvárosban, főleg a "nagyfaluban" ezt már nem lehet kijelenteni. Annyi az agresszív barom, aki csak azt lesi, hogy melyik tizenéves lány italába csempészhet egy kis ginát például, majd viheti a bokorba, hogy 5 haverjával megerőszakolja, közben felvegye videóra. Szóval ha a szüleid nem engednek, vagy csak felnőtt kísérettel, azt nem úgy értsd, hogy benned nem bíznak, hanem a világban nem bíznak, sajnos joggal. Hidd el, amikor már több ilyen buliban részt vettél, egyre több tapasztalatod lesz, hogyan kell úgymond felelősséggel,ugyanakkor önfeledten bulizni, akkor eljön az az idő, hogy egyedül is elmehess.
Nincs a barátnőidnek felnőtt testvére, vagy olyan szülője, aki szívesen elkísérne titeket?
Beszéld meg apukáddal. Vagy egy barátnőd apjával, hogy vigyen/hozzon benneteket.
Nektek is jó és ők is nyugodtak lesznek.
Nem kell a kezeteket fognia a koncert közben..ha akar ő is odamegy hallgatni vagy ha nem kocsiban megvár...és ennyi.
Engem még 20 évesen is elvisz/elhoz apám mert én inni is szoktam szóval nem ülhetek kocsiba.
Esetleg 30 percenként egy sms, hogy még nem vittek el az ukrán szervkereskedők :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!