Elmondjam a szüleimnek, hogy kipróbáltam a drogot?
(többi lent)
Figyelt kérdés
Előre leszögezem, hogy lehetőeg normális válaszokat várnék.
Téhát egy 16 éves fiú vagyok és szüleimmel mindig jó volt a kapcsolatom, általában mindent megtudunk beszélni.
Múlthéten elmentünk egyik haveromhoz nyaralni 3 napra és kipróbáltatta velem a drogozást. Többet nem csinálnám, csak egyszeri alkalomból próbáltam ki.
Mint említettem, a szüleimmel jó a kapcsolatom, de biztos vagyok benne, hogy nagyon rosszul fogadnák, így arra gondoltam, hogy titkoban tartom, de közben bűntudatom is van..
A maszturbáláshoz is engedélyt kérsz és jóváhagyást vársz a székletürítéshez ?
2016. jún. 27. 20:21
12/21 anonim válasza:
11: Nem tudtam, hogy a drogozás is testi létszükséglet, világosíts fel kérlek.
2016. jún. 27. 20:27
13/21 anonim válasza:
Inkabb ne mond el. Sok hibat meg tudok bocsajtani, de a drogozast SOHA nem fogom, senkinek!
2016. jún. 27. 20:40
14/21 anonim válasza:
Szerintem ne mondd el! Lehet hogy ezután nem fognak megbízni benned. Magadtól is rájöttél hogy ez nem volt helyes, miért lenne jobb ha elmondanád?
2016. jún. 27. 20:57
15/21 anonim válasza:
Attól függ mennyire szigorúak,mennyire vetik meg az ilyesmit.Én anyának ha úgy lenne,bármikor el merném mondani,de apámnak soha.
2016. jún. 27. 21:05
16/21 anonim válasza:
szerintem ne mondd el nekik, sokat rontana a viszonyotokon. persze te tudod, milyen velemennyel vannak az ilyesmirol, de ha tudod, hogy rosszul reagalnanak, akkor nem eri meg a rizikot sem . tisztazd magadban, hogy tobbet nem csinalod, es ennyi.
2016. jún. 27. 21:08
17/21 anonim válasza:
Mi az, hogy A drogot?
Melyiket b**szki?
Ebből a kérdésből látszik is, hogy nem nagyon értesz a témához, szóval akár el is mondhatod nekik.
2016. jún. 28. 03:55
18/21 anonim válasza:
Én nem mondanám el.
A szülők utána nap mint nap frászban lennének, aggódnának, nem engednének sehova, stb. Ami érthető reakció.
A bizalom részükről megdőlne, ami szintén érthető.
Viszont, ezeket a barátokat MESSZIRŐL kerülném.
Maradjon csak ez a dolog olyan szinten, hogy kipróbáltad.
Ha még egyszer kipróbálod, belerángatnak, akkor egyre könnybben fog menni, aminek a végeredményét hadd ne kelljen ecsetelni...
2016. jún. 28. 11:46
19/21 anonim válasza:
Talán nem is volna baj, ha a szülők nem bíznának benne annyira.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!