Mit tegyek ha a szüleim azt akarják, hogy hagyjam ott az iskolát és dolgozzak, hogy fizessem a hitelüket?
29-es én úgy tudom, hogy az örökséget vissza lehet utasítani, tehát nem kellett volna fizetned. Viszont akkor semmit nem kapsz az örökségből, tehát csak az adósságot nem lehet visszautasítani.
Valaki javítson ki, ha rosszul tudom.
Az hitel örökléssel kapcsolatban annyi, hogy az örököst nem lehet a jelenleginél rosszabb helyzetbe hozni.
Szóval csak abban az esetben öröklöd meg a hitelt is, amennyiben az örökölt vagyon(ok) értéke a hitelénél nagyobb.
Ide figyelj!! Fel ne merd adni a sulit!! Ha feladod, oda az egész életed!!! Én pontosan jól tudom miről beszélek!!
A mai világban már csak úgy tudsz elhelyezkedni, ha van papírod...Én 10 évig voltam munkanélküli, pedig érettségim, nyelvvizsgám és felsőfokú diplomám van...sehova nem vettek fel!!
Olyan sulit csinálj, amiből tudod,hogy meg fogsz tudni élni, és nem kell Téged eltartani!!!
A szüleidnek meg csak annyit, hogy Ők akarták a hitelt..Neked ehhez semmi közöd!!! Ha kell költözz el otthonról, így nem lesz joguk arra, hogy rajtad is behajtsák az Ő adósságukat!! Legyél okos!!
Biztos hogy nem hagynám ott az iskolát és olyan hitelt sem fizetnék amit nem én vettem fel..így aztán előrébb se tudnék jutni az életbe!
Addig kell kölcsönt fel venni,és annyit amennyit tudunk fizetni
lépj le otthonról.... barátodhoz, aztán ha megy valami kis albérletbe.... ha úgyis mindent magadnak fizetsz...
minek vettek fel ennyi hitelt... egy lakáshitel oké, de a többi? :O
20!
Te tényleg ennyire sötét vagy? Istenem ezt a sok ostoba embert, komolyan...
Ott ne hagyd a sulit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!