Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen a kapcsolatod a szüleid...

Milyen a kapcsolatod a szüleiddel?

Figyelt kérdés

Tartjátok a kapcsolatot ?

Ha nem,mi miatt nem ?

Nálunk : Az anyámmal nagyon rossz a viszonyom,apámmal meg sose volt igazi apa-fia kapcsolat mert nem az ő családfájára hasonlítok hanem pont anyáméra. Egyik "jobb" mint a másik amúgy. Ezátal elismerem,hogy én se vagyok sok humánummal és szeretettel megáldva. Igaz,magamat imádom de ennyi. Talán amiatt is rossz az anyámmal a viszony,hogy nagyon hasonlítok rá.

23/f

Nálatok mi a helyzet ? Bármilyen korosztály írhat.

2016. jún. 17. 19:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Apámmal nem jó a kapcsolatunk ,soha nem is volt. Eggyütt élünk és úgy kerülgetjük egymást mint két idegen. Egy normális szót nem kaptam tőle az elmult években meg igazából soha.

Anyummal jó a kapcsolatom,sokat dumálunk és mindent el lehet neki mondani.

Nemsokára végre költözünk el. A lányomat imádja apám is.

Mi sokszor még new is köszönünk egymásnak.

2016. jún. 18. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!