Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, hogy anya ne...

Mit csináljak, hogy anya ne akadjon ki? Ha hazaér,4 órás veszekedés lesz ebből.

Figyelt kérdés

Tegnap este anya közölte, hogy ma reggel megyünk, beiratkozok autós iskolába, és ma délután mehetek is az első elméleti órára. Be is iratkoztam, majd ott a helyszínen megjegyezte, hogy "jaj, nem hoztuk a bizonyítványod".. Én néztem rá, hogy minek, kellett volna talán?

Most elment dokihoz azzal, hogy mire hazaér, szedjem elő a bizonyítványom, hogy lefénymásolja. A gond csak az, hogy a koleszban van, 100 km-re innen..... Szóval leghamarabb hétfőn tudom hazahozni.

Ha hazaér, engem megöl :/ Sajnos elég hirtelen haragú, mit csináljak, hogy ne kiabáljon velem? :(

2016. jún. 17. 09:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
43%

Nem értek hozzá, de elégnek kell lennie... De hétfőig tuti elég. Megmondod nekik, hogy bent maradt a koleszban, majd hétfőn hopd, addig is itt van ez a fénymásolat, reméled, addig elég. Lehet, ezek után nem is kell majd az igazit vinned.

Ezt mondd el anyukádnak is, hogy ezek után is veszekedne-e, azt nem tudom. Megértelem a helyzeted amúgy.

Majd szólj, hogy mi lett :)

2016. jún. 17. 11:51
 12/22 anonim ***** válasza:
50%

Nem kell lepontozni őket, de tényleg a forgalmi vizsga után is kérhetik, amikor mész a vizsgaigazolásodért. Ha nem kérték el már előtte, beiratkozáskor. Kétszer nem kell bevinni. Megfogják érteni biztos vagyok benne. Nálunk volt aki az orvosi igazolását is később vitte be, nem volt semmi probléma. Csak lefénymásolják és beteszik a papírjaid közé.

Amúgy miért nem költöztél már ki a koliból? Teljesen felesleges ilyen papírt ott tartani, könnyebben elveszhet.

2016. jún. 17. 12:32
 13/22 anonim ***** válasza:
66%

Miért kell mindenkit lepontozni?? Ha mindenki a saját tapasztalatát írta meg abban valakinek mi nem tetszik? Kezdem látni,valakinek az a hobbija, hogy belép a kérdésekhez és végig lepontozza az összes választ.

De a legszánalmasabb az volt, hogy itt az egyik kommentelő javította az előző kommentje alatt azt a szót hogy "mindenkiét" és valaki lepontozta 0%-ra. :D beteg emberek akik ezen élvezkednek. Grat!!!:)

2016. jún. 17. 13:26
 14/22 anonim ***** válasza:
50%

Ami azt illeti, fogalmam sincs, ki pontoz :D De javítson már ki mindenkit akkor, legyen szíves...

(Hű, de jót fog tenni most ez a 0%, de jöhet :D)

2016. jún. 17. 13:49
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki és miért pontozott le mindenkit, szerintem tök normális válaszokat kaptam 1-2 kivétellel. Köszi.. majd meglátjuk, remélem nem lesz nagyon mérges :/
2016. jún. 17. 14:36
 16/22 anonim válasza:
47%
Nincs oka kiakadni.
2016. jún. 17. 17:03
 17/22 anonim ***** válasza:
6%
Megis minek a bizonyitvany? Magyarorszagon nem kell hozza 8 altalanos. Boven eleg ha valaki tud irni, olvasni.
2016. jún. 17. 20:20
 18/22 anonim ***** válasza:
86%

Na az utolsó kommentelő okoskodása hiányzott még ide.

Leírták ide akik már túl vannak a forgalmi vizsgán, hogy kell az általános iskolás bizonyítvány, de te direkt írd a teljesen ellenkezőjét. Áhh szánalom komolyan mondom :D

(Januárban lett meg a jogsim, nekem is kérték a vizsgaigazoláshoz a bizonyítvány)

Lepontozó hajrá!

2016. jún. 17. 22:33
 19/22 anonim ***** válasza:
31%

Egyébként a 17-nek tök igaza van. Fenéket kell hozzá bizonyítvány, elég egy jó "szponzor", aki megkeni xy-t.

Lásd cigányok, akik jogsival! száguldoznak az utakon (nálunk legalábbis), de sorban állnak segélyért, mert nincs miről dolgozzanak.

2016. jún. 18. 07:01
 20/22 anonim ***** válasza:

Itt a legnagyobb pontozoi ereje a kerdezonek van.

Amugy vegul kinyirt anyud?

2016. jún. 18. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!