Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos az idegességem? Szemét...

Jogos az idegességem? Szemét húzás ez tőlem?

Figyelt kérdés

Külön élek a barátommal, ő dolgozik, én tanulok, előző évben passzív voltam, akkor tudtam pénzt keresni, most megint aktív vagyok, így csak hébe-hóba dolgozgatok, mert most vizsgázok.

Az a helyzet, hogy már régóta szeretnénk a párommal egy kutyust és úgy tűnik, hogy most tudnánk is venni egyet közösen. Anyukám egyébként mindig ellenezte, amikor kíváncsiságból megmutattam neki a kiskutyát (nem mondtam azt hogy megvennénk), akkor is csak annyit mondott rá, hogy "nem kell".

Most kaptam tőlük egy kis "zsebpénzt" amíg nincs időm dolgozni menni, de ezt a pénzt a kutyára akarom költeni és emiatt lelkiismeret furdalásom van (inkább eszek zsíroskenyeret, de kb kislánykorom óta vágyam egy kutyus). Persze ha újra dolgozni fogok, akkor vissza akarom adni a pénzt, de most mégis rosszul érzem magam, hogy nem osztom meg vele ezt a dolgot.

Egyébként (most nem azért hogy kivonjam magam a felelősség alól), de anyám két kézzel szórja a pénzt, szóval nem szűkölködnek a pénzzel.

Nektek mi a véleményetek?

2016. jún. 16. 22:35
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Hogy lehet közös a kutya, ha külön éltek? Ha nálatok lenne, anyukádnak van némi beleszólása a dologba. A vételár pedig egy dolog. Kölyökkutya, tehát oltássorozat, féreghajtás, táp, felszerelések etc. Ezt sem ingyen adják. Ha ne adj isten beteg lesz, akkor meg az állatorvosnál csak lehet kamillázni.

Gondolod ezt át. Világéletemben voltak kutyáim, most egy olyan élethelyzetben vagyok, hogy nem lehet. Majd' beledöglök, de még nem lehet, mert nem lenne felelősségteljes döntés.

2016. jún. 17. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!