Ti mit gondoltok erröl? Tetoválás a szüleim tudta nélkül 16f
Én azt mondom hogy csinálj/csináltass kamu tetoválást. Ami idővel lekopik, de úgy néz ki mint az eredeti. Abból leszűrheted a reakciót anélkül hogy komoly balhé lenne.
Amúgy nekem a szüleim mindig támogatták az ilyen hülyeségeket, de valahogy pont nem vonzott. Lehet emiatt, mert nem volt se tiltva se értelmét nem láttam.
Normális szalonokban, normális tetoválók NEM vállalnak el 18 év alatti embereket, van, hogy még szülői jelenléttel sem. Azért, mert ennyi évesen kb 100%, hogy változik az ízlésed és a gondolkodásmódod, emiatt a tetoválást pedig iszonyatosan megbánhatod, a lézeres eltávolítás meg eléggé drága és fájdalmas.
Mellesleg ne haragudj, de a szüleid tudta nélkül elmenni egy sufnitetkóshoz, aki majd rád rakja a higiéniailag nulla, az eredetinél 10-szer rosszabbul kinéző kontár "munkáját", utána meg majd rejtegeted meg dugdosod a szüleid elől, szánalmasan gyerekes. Ha annyira felnőtt ember vagy, akkor viseld a következményke. Állj a szüleid elé, és kész. Vagy várj, míg 18 éves leszel, utána a saját pénzedből azt csináltatsz magadra, amit akarsz.
De dugdosni, meg a szüleid háta mögött csinálni, ez egyáltalán nem "menő" meg "felnőttes", hanem iszonyat gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!