Mit gondoltok a tattoo choker nyakláncokról?
En 12 evesen hordtam, szoval gaznak ereznem most felvenni akkor is, ha egyebkent passzolna a ruhataramhoz. Szamomra az a gyerekkort jelenti. :D bar ki tudja, lehet, hogy te most vagy gyerek. :) akkor meg hajra!
23N
Nekem alapjában véve tetszik. Enyhén alternatív stílusba öltözködöm,így az én ruháimhoz menne ez a kiegészítő.
De az viszont idegesít,hogy minden második lányon látok egyet, ami eddig nem baj, de biztos vagyok benne,hogy min. 1 év múlva a szemétbe hajítja azzal a kijelentéssel,hogy "Már nem divat".
Viszont eleve nagyon gyenge anyagból csinálják, akár 100 Ft-ért be lehet szerezni egy kínai boltban és ennyi erővel bárki menőzhet vele,nem nagy érték.
Én viszont ha elszánom magam és veszek egyet, a legjobb minőségű és legjobb anyagút keresem meg (arany-ezüstben is benne vagyok),mert tetszik és biztos,hogy a "neo 90-es korszak" után is hordani fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!