Fiúk! Mit gondoltok a fenékig fölötti hosszúkás tetoválásról (A"rendszámról")?
Egy dolog, hogy jól áll vkin; egy másik meg, hogy akarnék-e olyat magamnak.
Egy dolog, hogy vkit megkívánok (de csak dísznek jó); egy másik meg, hogy le akarom vele élni az életem (feleség).
Az ötletedet én sem támogatom. Bocsi.
21F
Hát ezt az ötletet még érlelgesd magadban. Abból ítélve, hogy kényszert éreztél megemlíteni a szakításod, még marhára nem vagy túl rajta és azért jutnak eszedbe ilyen remek ötletek.
Hogyne, egyedi lesz. Remélem valami nonfiguratív szépség. Esetleg lepke is lehetne benne, úgy az igazi.
Azért elgondolkodtató, hogy k.bélyeg, r. rendszám, k**varrat, tramp stamp és csupa ilyen néven ismeri mindenki... valami oka csak van, nem?
Ha pár hónap múlva, bőven túl a szakításon is jó ötletnek tartod, legyen, a te dolgod. De nem lesz népszerű a férfiak körében, azt garantálhatom.
rá kerestem és millió van,szinte mind ugyan olyan ez az egy talán tetszik ,de csak mert nem az unalmas lepke ,nehéz lesz millióból annak az egynek lenni akinek fogyluk rá hogy igényes és ha még az is akkor is olyan hírneve van a r**anc rendszámnak amit nem lehet lemosni
Nekem az övé tetszik nagyon:
A formája is, a mintája is. De teljesen egyedit szeretnék, biztos, hogy nem fogom lemásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!