Mi a véleményetek a csillag tetoválásról?
2016. márc. 27. 18:46
1/10 anonim válasza:
Ez nagyon lejárt lemez már :/ Kicsit olyan *tudjukmilyen* rendszámos. Szerintem még aludj rá egyet. Vagy inkább többet.
2/10 anonim válasza:
tucat, vagy ahogy előttem is írták, ez már lejárt lemez.
4/10 anonim válasza:
Hát, eléggé felhúznám a szemöldököm, ha meglátnám rajtad. Elgondolkodnék rajta, vajon milyen defekted lehet.
Ultra gáz.
5/10 A kérdező kommentje:
Fura egy kicsit hogy rengeteg híres embernek,rappernek stb van csillag tetoválása,és több embert is láttam már csillag tetoválással és fullos csajjal.Érdekes hogy itt csak negatív véleményeket kapok hogy gáz meg stb.Ráadásul nem divatból akarom magamra varratni már 3 éve tervezem, nekem a kitartást,és az erőt jelképezi.
2016. márc. 27. 21:48
6/10 anonim válasza:
Véleményt kértél, kaptál.
Bocs, hogy más a véleményem mint neked.
Azt varratsz magadra, amit akarsz, a te bőröd.
Azért ez elgondolkoztatott, hány éves is lehetsz: "rengeteg híres embernek,rappernek stb van csillag tetoválása,és több embert is láttam már csillag tetoválással és fullos csajjal."
Így már az ultránál is gázabb...
7/10 hunbula válasza:
Fullos csaj vagyok, szerintem ha mindenképpen csillagot akarsz tedd egyedivé valahogy, csak úgy magában tényleg nagyon sokan felvarratták már, vonzóbb az egyéniség mint a divat ;)
8/10 anonim válasza:
Nekem budarasnak tűnik bocsi😀 Ne azért tetováltasd magadnak mert másokon ilyen van ... De hát ha te akarod akkor tetováltasd ahogy érzed.
9/10 anonim válasza:
Ez nem valami orosz maffia tetoválás?:)) Nekem valami olyasmi ugrott be róla xd
10/10 anonim válasza:
Ez nem tetoválás.:D ezek ilyen kis lófaszok:D
A tetoválások nem itt kezdődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!