Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha tudom két hónapja, hogy...

Ha tudom két hónapja, hogy apámnak viszonya "volt"egy nővel, de én nem mondtam el anyának, akkor rosszul cselekedtem?

Figyelt kérdés

Csak azért nem mondtam el,hogy megmaradjon egybe a családom.

Apám azt mondta,hogy szereti az anyám,ez pedig botlás volt,és nemfog megtörténni többet.

2016. jún. 15. 07:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kérlek, ha a gyerek nem kutakodna apa telefonjaban, akkor nem lenne rajta teher.

Nem rajta kapta az apucit, hanem apuci cuccai közt kutakodott, tehát innentől kezdve a terhet köszönheti magának is.

2016. jún. 16. 22:08
 22/23 anonim ***** válasza:
Persze ez csak feltelezes de általában úgy tudodnak ki a dolgok hogy nezegetjuk anyu apu üzeneteit mert jó móka. Ritkán úgy hogy rajtakapassal.
2016. jún. 16. 22:10
 23/23 anonim ***** válasza:
Remélem neked nincs gyereked utolsó, mert ritka bunkó vagy. Nem hiányzik egy újabb generáció.
2016. jún. 16. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!