Ha tudom két hónapja, hogy apámnak viszonya "volt"egy nővel, de én nem mondtam el anyának, akkor rosszul cselekedtem?
Figyelt kérdés
Csak azért nem mondtam el,hogy megmaradjon egybe a családom.
Apám azt mondta,hogy szereti az anyám,ez pedig botlás volt,és nemfog megtörténni többet.
2016. jún. 15. 07:08
21/23 anonim válasza:
Kérlek, ha a gyerek nem kutakodna apa telefonjaban, akkor nem lenne rajta teher.
Nem rajta kapta az apucit, hanem apuci cuccai közt kutakodott, tehát innentől kezdve a terhet köszönheti magának is.
22/23 anonim válasza:
Persze ez csak feltelezes de általában úgy tudodnak ki a dolgok hogy nezegetjuk anyu apu üzeneteit mert jó móka. Ritkán úgy hogy rajtakapassal.
23/23 anonim válasza:
Remélem neked nincs gyereked utolsó, mert ritka bunkó vagy. Nem hiányzik egy újabb generáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!