Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy bocsássam meg anyámnak,...

Hogy bocsássam meg anyámnak, hogy viszonya volt egy másik pasival?

Figyelt kérdés

Anyám titokban összejött egy nála 12 évvel fiatalabb pasival, ezt titkolta közel 1 évig..én erről mit sem tudtam, aztán akkor tudtuk meg, mikor úgy volt, hogy szüleim elválnak. Ez kb 3 hónapja volt, azóta is csak erre tudok gondolni..annyira undorító, hogy ilyet csinált. Nem tudok neki megbocsátani, mert mindig eszembejut..mit tehetnék? És sajnos még nem fejezte be, mert gyakran eltünedezik..közben azt mondta, hogy már semmi sincs.

17/L

2015. jún. 8. 22:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%

Ez anyád magánügye, apád kifogásolhatta - ezért is váltak el valószínüleg -, de neked semmi közöd anyád szexuális életéhez.

Szerintem te sem díjaznád, ha anyád akarná megmondani, hoyg kivel lehet kapcsolatod, illetve töle kellene engedélyt kérni ahhoz, hoyg lefeküdj valakivel.

2015. jún. 8. 22:34
 2/13 anonim ***** válasza:
30%
Semmi kozod hozza. A gyereke vagy, nem a ferje, semmi jogod itelkezni.
2015. jún. 8. 22:34
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát szerintem van közöm hozzá, mert a mi nyugodt családi életünket is befolyásolta ezzel...
2015. jún. 8. 22:44
 4/13 anonim ***** válasza:
48%

Anyád is ember, képzeld el.

A kapcsolatok néha tönkremennek, akkor is, ha az embernek van gyereke.

De inkább éljen anyád (és apád is!) egy boldogtalan házasságban, csak hogy te a pici kis lelked nyugiban legyen?

Szóval NEKED nem kell semmit megbocsátanod anyádnak.

Nem tudom, voltál-e már szerelmes. Ne adj isten, esetleg ki is szerettél már vkiből. Azt meg tudod bocsátani??? (Kinek is?)

2015. jún. 8. 22:49
 5/13 anonim ***** válasza:
38%

Ha a szülők elválnak az tudtommal a gyereket is érinti, akkor miért nincs köze hozzá?

Igazából nem hiszem, hogy bármit is tehetnél. Idővel vagy megbocsátasz majd neki, vagy nem. Most még egyrészt túl friss, másrészt amíg folyamatban vannak a dolgok, addig nem fog menni.

2015. jún. 8. 22:53
 6/13 anonim ***** válasza:
44%

Nem tudhatod, hogy mi van a háttérben. Lehet apád is csalta anyádat.

ELég kevesen tartanák a szüleikkel a jó viszonyt, ha ennek az alapja a megcsalás mentes házasság lenne.

Mindenki hibázhat. A szüleid ezt nyilván tisztázták, mert mégsem vállnak.

2015. jún. 8. 23:06
 7/13 anonim ***** válasza:
64%

Megértem, hogy ez óriási csalódás neked, és fáj, hogy az eddigi nyugodt kis világod romba dőlt. Egy ilyen esemény mögött számtalan ok húzódhat meg, amiről nemigen tudhatsz, mert a szüleid bizalmas dolgai. Még nem éltél, láttál eleget ahhoz, hogy tolerálni tudd azoknak a gyarlóságait, akik a legközelebb állnak hozzád.

Amit édesanyád tett, az nem írja felül az eddigi éveiteket, és a szereteteteket. Próbálj erre gondolni, talán segít. az idő megoldja a többit.

2015. jún. 8. 23:07
 8/13 anonim ***** válasza:
39%
NEM váltak el? Csak tervben volt!
2015. jún. 8. 23:07
 9/13 anonim ***** válasza:
51%
Neked csak annyi közöd van az egészhez,hogy a gyereke vagy és abban a családban élsz. Itt aki megbocsájthat anyudnak,az csak is apud! Neked ebbe semmi jogod bele szòlni,ez csak is az ô dolguk ,ezen a téren semmi közöd nincs hozzá.. Az élet ilyen,tele van rossz dolgokkal,de ez van,ezzel együtt kell élni. 19/N
2015. jún. 8. 23:59
 10/13 anonim ***** válasza:
42%
Nyugodtan pontozzatok le! Nem tudom miért gondoltam azt,hogy mások eltérô nézôpontját el tudjátok fogani! Ezzel magatokat minôsìtitek! ;)
2015. jún. 9. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!