Hogy bocsássam meg anyámnak, hogy viszonya volt egy másik pasival?
Anyám titokban összejött egy nála 12 évvel fiatalabb pasival, ezt titkolta közel 1 évig..én erről mit sem tudtam, aztán akkor tudtuk meg, mikor úgy volt, hogy szüleim elválnak. Ez kb 3 hónapja volt, azóta is csak erre tudok gondolni..annyira undorító, hogy ilyet csinált. Nem tudok neki megbocsátani, mert mindig eszembejut..mit tehetnék? És sajnos még nem fejezte be, mert gyakran eltünedezik..közben azt mondta, hogy már semmi sincs.
17/L
Arról látom nem nagyon hallott még senki, hogy ha fájdalmat okoznak egy szerettünknek, az általában nekünk is fáj. Ha pofán vágják a haveromat, akkor nem azt mondom, hogy nekem semmi közöm hozzá, ha apám veri anyámat, akkor sem azt mondom, hogy nem az én dolgom.
A megcsalás meg minden esetben egy undorító dolog, nincs semmilyen elfogadható oka, a legnevetségesebb kifogás meg az, hogy "megcsaltak, úgyhogy én is őt", nem. Ha valaki mással akarok lenni, akkor ezt tisztázom, mert van gerincem. Papíron együtt maradtak a szülők így, remek, de komolyan azt gondolja bárki is, hogy a légkör olyan, amilyennek lennie kéne?
De hogy a kérdéshez is hozzászóljak.. Nem hiszem, hogy tudnál bármit is tenni, idővel mérséklődni fog az érzés, őszintén remélem, hogy minél hamarabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!