Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha tudom két hónapja, hogy...

Ha tudom két hónapja, hogy apámnak viszonya "volt"egy nővel, de én nem mondtam el anyának, akkor rosszul cselekedtem?

Figyelt kérdés

Csak azért nem mondtam el,hogy megmaradjon egybe a családom.

Apám azt mondta,hogy szereti az anyám,ez pedig botlás volt,és nemfog megtörténni többet.

2016. jún. 15. 07:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
34%
De a képességeimmel én legalább meg tudok különböztetni két válaszadót egymástól.
2016. jún. 15. 11:16
 12/23 anonim ***** válasza:
34%
Legközelebb odafigyelek az írásjelekre, nehogy ismét kapjak egy ilyen figyelmes megjegyzést. :D Köszönöm a törődést!
2016. jún. 15. 11:36
 13/23 anonim ***** válasza:
55%
Aki azt irja, h semmi koze hozza a gyereknek, az egy igazi idiota, mar bocsanat. Mar hogy a francba ne lenne koze hozza, amikor a szuleirol es a csaladjarol van szo?! Eleg szanalmas egy csaladmodellben nohetett fel, az aki szerint ez csak a szulok dolga. Aztan meg ha elvalnak, akkor a gyerek sziv. Akkor is a gyerek sziv, ha latja a szulein, h vmi nincs rendben. Attol, h a szonyeg ala seperjuk a dolgokat, meg nem oldodnak meg.
2016. jún. 15. 12:46
 14/23 anonim ***** válasza:
66%
Nem értem a válaszadók miért mondják, hogy neked semmi közöd hozzá, meg ne szólj bele az életükbe, miattad válnának el...Nem, amiatt lenne a válás, aki a megcsaló fél. Nehogy már a gyerek hibája legyen. Én, ha a gyerekem tudna róla, hogy csal vagy megcsalt az apja és nem mondaná el, nem tudom mennyi időbe telne míg őszintén meg tudnék bocsátani neki.
2016. jún. 15. 13:53
 15/23 anonim ***** válasza:
37%

"Mivel nincs hozzá közöd ezért jól tetted hogy nem mondtad el. "

Ide komolyan ennyi retardált jár ? Minél jobban lepontozott itt valaki, anál normálisabb.

2016. jún. 15. 17:16
 16/23 anonim ***** válasza:
78%

Szia Kedves Kérdező!

Az én szüleim már 9 éve elváltak, és először nagyon furán éreztem magam a környezetváltás miatt. Anyával maradtam.

Később így visszagondolva, szerintem jól tették, hogy meglépték a válást.

Kibírhatatlanok voltak együtt.

Ha elmondod anyukádnak, akkor sem te leszel a hibás.

Szerintem mondd el neki, joga van tudni róla.

Bűnösök közt az is bűnös, aki hallgat.

2016. jún. 15. 18:32
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
hogyan buktak le?
2016. jún. 15. 22:11
 18/23 anonim ***** válasza:
63%

Hát nem tudom,hogy tudnak egyes emberek azzal érvelni,hogy ez nem a gyerek dolga.Ha az én apám megcsalná anyámat,az nekem is ugyanúgy fájna.De lehet hogy gond van közöttük és rávenném apát hogy beszéljen anyával.

Hogy lehet olyat mondani hogy a gyereknek nincs köze a szülők magánéletéhez?Ez egy család,ami egy botlással árulássá válik.A gyereknek ez még nagyobb szenvedés,hogy megcsalja az egyik szülő a másikat és ha elmondja akkor veszekedés majd válás lesz.De ha meg nem mondja le,akkor a gyerek fog szenvedni a gerinctelen apja miatt.Mindkettő rossz,de jobb tisztán látni.

2016. jún. 16. 16:39
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

Ha a gyerekem elarulna annak ellenére hogy megkerem tartsa a száját és válás lenne az ügyből....én kitagadnam hiába a gyerekem.

Akármennyire családi ügy, ez nem a gyerekre tartozik legalábbis neki ebbe nincs beleszolasa.

Árulkodjon aztán lesz egyik oldalon mostohaapa a másikon mostohaanya aztán majd megnezheti magát.

Mindezt felnőttként és szülőként mondom.

Van amibe nem kell a gyerekeknek beleszolni és ez olyan.

2016. jún. 16. 17:58
 20/23 anonim ***** válasza:
58%
19-es viszont itt meg az apa a legnagyobb hibás,mert egy nagy terhet kell a gyerekének miatta cipelnie.Én nem tudom,mit tennék,valszeg megakarnák halni,csak ne kelljen ilyen szégyent a vállamon cipelnem és két tűz között állnom.Legalább ha az apa lenne olyan tökös és megoldaná a magánügyét,de így csak el akarja tusolni.
2016. jún. 16. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!