Ha tudom két hónapja, hogy apámnak viszonya "volt"egy nővel, de én nem mondtam el anyának, akkor rosszul cselekedtem?
Csak azért nem mondtam el,hogy megmaradjon egybe a családom.
Apám azt mondta,hogy szereti az anyám,ez pedig botlás volt,és nemfog megtörténni többet.
"Mivel nincs hozzá közöd ezért jól tetted hogy nem mondtad el. "
Ide komolyan ennyi retardált jár ? Minél jobban lepontozott itt valaki, anál normálisabb.
Szia Kedves Kérdező!
Az én szüleim már 9 éve elváltak, és először nagyon furán éreztem magam a környezetváltás miatt. Anyával maradtam.
Később így visszagondolva, szerintem jól tették, hogy meglépték a válást.
Kibírhatatlanok voltak együtt.
Ha elmondod anyukádnak, akkor sem te leszel a hibás.
Szerintem mondd el neki, joga van tudni róla.
Bűnösök közt az is bűnös, aki hallgat.
Hát nem tudom,hogy tudnak egyes emberek azzal érvelni,hogy ez nem a gyerek dolga.Ha az én apám megcsalná anyámat,az nekem is ugyanúgy fájna.De lehet hogy gond van közöttük és rávenném apát hogy beszéljen anyával.
Hogy lehet olyat mondani hogy a gyereknek nincs köze a szülők magánéletéhez?Ez egy család,ami egy botlással árulássá válik.A gyereknek ez még nagyobb szenvedés,hogy megcsalja az egyik szülő a másikat és ha elmondja akkor veszekedés majd válás lesz.De ha meg nem mondja le,akkor a gyerek fog szenvedni a gerinctelen apja miatt.Mindkettő rossz,de jobb tisztán látni.
Ha a gyerekem elarulna annak ellenére hogy megkerem tartsa a száját és válás lenne az ügyből....én kitagadnam hiába a gyerekem.
Akármennyire családi ügy, ez nem a gyerekre tartozik legalábbis neki ebbe nincs beleszolasa.
Árulkodjon aztán lesz egyik oldalon mostohaapa a másikon mostohaanya aztán majd megnezheti magát.
Mindezt felnőttként és szülőként mondom.
Van amibe nem kell a gyerekeknek beleszolni és ez olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!