Akinek megromlott a szüleivel a viszonya hogy kezeli?
Figyelt kérdés
nem volt minden szép és jó pláne az utóbbi időben. tesóm megházasodott anyámék nem adták oda a meghívót mondván hogy nem vagyok oda való személy sem én sem a gyerekeim. amióta gyerekeim vannak egyszerűen elhidegültünk egymástól. amig otthon voltam úgy ugráltam ahogy anyám fütyült mondván az ő háza az ő szabályai... de elköltöztem 4 éve és csak egyre romlott a helyzet, kitagadott, az unokáit utálja -amikor vendégségbe voltunk nála elvárta hogy 1 és 2 éves gyerekem is kussba és habtába vágja magát -nem lehett semmit csinálniuk szinte.... szóval stb. most vidékre költözünk és itthagyjuk Budapestet és még nekik állt feljebb hogy az albérletből sikerült hitel minden nélkül kilábalnunk egy családi házba. h dolgozzam fel ezeket és hogy mindig van egy tesóm aki jobb nálam az ő feleségét elfogadták de minket nem....2015. szept. 25. 10:43
1/11 anonim válasza:
el kell fogadni és többet be nem nézni hozzájuk, de törd magad azért amit úgysem kapsz meg(jelen esetben szeretetet)
2/11 anonim válasza:
Soha többet nem kell keresni az ilyeneket...
3/11 anonim válasza:
Ne törődjetek vele, irigyek rátok valószínűleg. Elég szánalmas, hogy ilyen előfordulhat családon belül. Amúgy miért nem a tesód hívott meg személyesen az esküvőjére? Anyád mi jogon szólt ebbe bele?
4/11 anonim válasza:
Én úgy kezelném, hogy becsöngetnék, mindkettőnek lekennék egy pofont, aztán többet a nevüket sem ejteném ki, élném az életem boldogan :)
5/11 A kérdező kommentje:
Mar oda fajult h mikor költözünk hívjam át a költöztetoket es mindent elvisznek onnan tőlük ami ott maradt a gyerek szobambol o ezt kifizeti minden apellata nélkül
2015. szept. 25. 12:31
6/11 anonim válasza:
Mondd meg nekik, intézzék maguknak, téged ne ugráltassanak. Hogy lehetsz ilyen vajszívű, hogy még mindig emberszámba tudod őket venni???
7/11 A kérdező kommentje:
mindegy elintéztem... azt legalább nem látom őket.. azt ennyi...
2015. szept. 25. 12:50
8/11 anonim válasza:
Ha ki akarnak törölni az életükből, mintha nem is lett volna, akkor akkor se keressenek ha kell valami. Fel se venném a telefonjukat, még a temetésükre se mennék el!!! Ezek nem szülők, s legfőképpén nem emberek.
9/11 anonim válasza:
nálunk amúgy a kitagadás úgy működik, hogy apai nagyanyám kitagadott(mert apám testileg-lelkileg terrorizált és mikor ezt szóvá tettem gyerekként hazug vagyok menjek innen)és azóta nem is találkoztam velük, ha pedig apám hív hogy felköszöntsön kinyomom. Nem töröm magam olyanokért akik nem szeretnek és a dédunokájukat sem fogják látni ha majd lesz, mert sajna a gonosz sokáig él , szóval tuti hogy megélik a születését:D
10/11 anonim válasza:
szar dolog. olyan mintha hátat fordítottak volna neked valamiért, amit el se követtél, nem? amúgy nem ismerlek, nem tudom milyen a másik nőzőpont. biztos van valami oka. stílus, a párodat ellenzik, makacs a természeted. valami van, csak nem beszélsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!