Mit tegyek, nagyon sajnálom az anyukámat? Többi lent.
Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy írja le nekem, hogy miért van ez?
Na szóval, anyukámnak minden hónapban fáj a feje, lehet, hogy a menstruáció miatt, de nem hinném, mert nem csak egy napot fáj, hanem kb 4-5 napot is. Mondtam már neki, hogy menjen el orsovhoz, de nem akar, mert azt mondja, hogy úgy is mindig elmúlik. Nálunk valóban ez már megszokott, hogy sajnos minden hónapban előjön neki, de viszont engem ez nagyon felkavar, mivel rossz érzés látni, hogy ott szenved az ágyban, egész végog sírhatnékom van, tudom, hogy az ilyenbe nem lehet meghalni, de mindig rossz érzés tölt el, mikor meglátom, hogy a vérnyomásmérőn 40 alatt van a pulzus.:( Nagyon sajnálom őt.. Most is fáj neki... Mit tegyek? Ez normális? Miért van ez? Migrén vagy más?
Egyedi eltérések lehetnek, hogy menstruáció idején(illetve előtte pár nappal) ki mit érez.Valóban lehetséges, hogy ettől fáj neki napokig a feje, illetve a már meglévő bajait felerősíti a hormonális változás.Életkor függvénye is lehet.Próbáld rávenni, hogy vizsgáltassa ki magát, de másik orvosnál, mert a jelenlegi úgy tűnik, a gyógyszerek irogatásán kívül máshoz nem ért.Menzesz idején, vagy időjárás változáskor van úgy, hogy nekem is napokig képes fájni a fejem.Menstruáció alatt nekem sokszor vannak napokig tartó szívritmuszavaraim, ami borzasztóan idegesítő, de milliószor kivizsgáltak és nincs szívproblémám, tehát úgy idegi eredetű, labilis az idegrendszerem.De ha épp nem a fejem fáj olyankor, vagy nem a szivem kalimpál, akkor meg hasmenésem van.A változatosságkedvéért minden hónapban más nyavalya társul a mensihez így szépen körforgásban....És mit mondott a nőgyógyász? Hát, ő ehhez nem ért!! Hát akkor, mihez?! Ez a magyar eü.Nonszensz!
Ha a pulzusa nagyon alacsony, nézd meg a vérnyomást is, ha az is alacsony, átmenetileg segíthet neki egy erős kávé.Állítólag sokaknál a fejfájást is csillapítja.De mondom, egy vizsgálatot mindenképp megér!
Ja amúgy szomszéd néninek is általában 40 a pulzusa, mindig alacsony volt neki és a vérnyomása is, igaz, ő már 95 éves, de semmi baja és túléli a 40-es pulzust baj nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!